Aktuellt



Bazinga - I don´t care

24 november 2009

?

Varför jämför man sig så mycket med andra?
Varför kan man inte bara acceptera att man är den man är och må bra av det?


Har varit en helt vanlig dag, jobb och gym. Fast vägen till gymmet var något mer händelserik än vanligt.... Samtidigt som det var liiite roligt (får jag erkänna) så var det inte speciellt skoj. Satt själv med ont i magen och tankarna flygande i huvudet, men exakt vad behöver jag väl inte ta upp...

Imorgon är jag i princip fullbokad. Skulle egentligen följa med mormor på ett ärende men det blir det inget av. Istället kommer min dag bestå av; tvätt, blodprov och teori!
Men framförallt - sovmorgon!

23 november 2009

Nu jäklar

Har inte varit på humör för fem öre idag. Allt började väl egentligen i lördags och har suttit i tills idag.. Det är så jobbigt!
Helgen har bestått av mestadels jobb. Blev även en sväng till gymmet igår med Brodden där jag trots mitt anti-humör hann med en del.

Dagen har även den innehållit ett par timmars jobb och sen vanligt "tråkeri" på eftermiddan.
Var hos mamma en sväng nu ikväll och skrev på papper så vi kan skicka in ansökan till Vägverket så jag kan börja köra lite med henne. Får hoppas det inte dröjer allt förlänge.

Just ja! Var ju förresten nere på körskolan idag och bokade in två körlektioner. Första blir i nästa vecka :D Känns spännande men mest oroligt. Är ju en enormt nervös människa...

Morgondagen blir det jobb och gym.
Onsdag är jag ledig vilket innebär sovmorgon! Hehe. Blir då även en sväng till lasarettet för blodprov och ett par ärenden med mormor.
Torsdag innebär också jobb, gym och lite packning.
På fredag väntar Tyskland!!!

Nu ska jag vila lite och kika på "Ullared".