Aktuellt



Bazinga - I don´t care

12 mars 2010

Aj, aj

Vet inte hur jag lyckades. Men tidigare idag när jag plockade upp mejeriet sprang jag ut om för att kolla en sak. När jag skulle in i kylen igen lyckades jag springa in i ett sånt här brandslangsskåp där jag fick ena kanten rätt in i höften - AAJ!
Kändes väl inte så jättemycket därefter, men nu sen jag kommit hem kan jag knappt gå emellanåt så ont det gör. Har fått någon form av bula där också...

Nu har jag iallafall nyss diskat så jag slipper det imorgon.
Blir lite taco och Melodifestival här imorgon, blir nog bra. Åt det häromdan hos mamma men är ändå väldigt sugen igen haha.

Ser fram emot en bra helg, och en fullspäckad vecka 11 !

Må gott.

11 mars 2010

Gaaah

Vissa personer hade jag kunnat kräka något kolossalt på. Varför växer folk inte bara upp?

09 mars 2010

Grå, men rätt OK dag

Dagen började med att jag vaknade... Hm ja.

Innan 11 gick jag ner mot körskolan, tog en liten extrasväng för jag märkte att jag gick fortare än jag räknat med. Så det var skönt.
Fick nycklar och allt och satte i i bilen och ställde in säte, speglar och allt. Blåste i alkolåset som jag börjat få kläm på nu hehe. I början blåste jag så huvudet snurrade rundor, men det är bara att ta det lugnt så går det.
Var ute på lite landsväg idag. Förra gången gick mindre bra men då hade jag en dålig dag med självförtroende långt nere vid fötterna. Idag blev jag godkänd och gjorde bara två mindre missar som jag själv var medveten om och fick inga motorstopp. Så ja, det gick väldigt bra idag och vi hade som vanligt roligt när vi va ute och körde.

Blev lite enkät, intervju och en annan uppgift gjort här hemma nu i eftermiddag. Jag och Brodden ställde upp för att hjälpa Grahl med en skoluppgift. Väldigt trevlig faktiskt. Tess ville också vara med så hon fick självklart ansluta till oss.

Ska strax iväg till mamma och äta middag. Är rätt bra på att bjuda in mig själv där emellanåt. Ska låna kamera att ta med imorgon till Jönköping för att eventuellt ta lite bilder.

Kom precis på att det är en bra tv-kväll ikväll. "Desperate Housewives" och "Cougar Town" står på schemat! Ja men hallå, även "Christine" börjar ju! Det gillar vi.

Må gott.

08 mars 2010

What a day

Kanske tyder rubriken på något speciellt.
Men huruvida denna dagen är något speciellare än andra tror jag väl knappast.

Ser att klockan strax börjar närma sig. Brodden sa han skulle vara här 20 över, kan det va möjligt? Får ut och undersöka saken, haha.

07 mars 2010

Gymning

Idag fick Brodden med mig till gymmet igen. Våra planer har väl skitit sig en del kan man säga vad gäller det, men nu har vi åtminstone varit där en sväng idag.
Inledde med en kvart på crosstrainern. Att det var jobbigt är bara förnamnet, men oj vad jag ser fram emot nästa gång. Känns det ordenligt så gör det nytta....tror jag?

hade trevligt besök igårkväll. Brodden, Tess, Grahl & Necmiye kom hit för att kika på Andra Chansen. Tycker ärligt talat det är en tråkig del i festivalen, men det var stundtals rätt så spännande.
Spelade spel ett par timmar senare, härligt trötta som vi var. Men det var hur som helst trevligt.

Nu ska jag försöka aktivera mig med...hm ja, vad?