Aktuellt



Bazinga - I don´t care

25 februari 2011

Kacke am dampf? Eller hur det stavas...

Nästan lite dåligt av mig vad lite blogg jag skriver. Har faktiskt inte så mycket att skriva. Det som jag vill ha sagt har jag istället pratat om liksom så då ser jag ingen mening med att skriva här. Hmm, men ska självklart försöka få ihop ett par intressanta eller ointressanta ord här igen så småningom. Dagen igår var en helt fantastiskt bra dag. Tror inte jag varit på så gott humör på evigheter som igår. Det har självklart hållt i sig lite även idag trots att tröttheten tagit över en hel del. Helgen som kommer innebär däremot LEDIGT vilket inte är så jättefel som man kan tro haha.

Nu tänkte jag sätta mig framför tv:n och vika tvätten jag tvättade igår. BAZINGA

20 februari 2011

Invalidiserad

Brukar vakna upp av att ha ont längre ner i ryggen, det kan man leva med för det går över när man rest sig upp och sträckt lite på kroppen.
Idag vaknade jag däremot med en enorm smärta bak vid vänster skuldra. Minsta lilla jag rör mig (känns det som) så hugger det till något fruktansvärt. Försöker mjuka upp lite så man klarar dagen men satan vad ont det gör. Känns inte riktigt som det varit min vecka, eller iallafall slutet.
I torsdags kan man säga att jag satte ett avtryck i min stormarknads historia och nu detta med smärtan. Äe, ska inte klaga.

Lyssnar nu som en idiot på låten som SKA vinna Melodifestivalen. Tittar man på vilka som är med nästa vecka så är jag bombsäker på att ingen kommer kunna slå denna. Trodde aldrig jag skulle säga detta, och verkligen mena det; Eric Saade für Düsseldorf!

Är man intresserad får man fråga, tänker inte avlöja mer!