Aktuellt



Bazinga - I don´t care

30 oktober 2010

Vintertid

Har faktiskt inte skänkt en tanke på att det är dags att ställa tillbaka klockan. Det är självklart alltid välkommet att vrida tillbaka den en timme för att därmed få sovit en stund längre.
Det är därmed inte långt kvar till jul. Snart är det första advent, ja det dröjer väl några veckor till med dom går fort. Snart får man väl börja köpa hem lite julsaker så man får någorlunda mer jul här hemma än i fjol. Det var inte så mycket att hänga i en julgran kan man säga, haha.

Sitter här i vanlig ordning lyssnar på musik. Vem då undrar ni? Jo, Madonna - of course.
Bättre artist med mer känsla i rösten får man leta efter. Ja, överhuvudtaget större artist får man leta efter. Ingen kan någonsin få mig att ändra uppfattning om detta.

Om lite mindre än 3 veckor är det dags för Lady Gaga på Malmö Arena. Om jag säger att jag inte längtat efter detta det senaste halvåret så ljuger jag, och det vill jag inte. Så ja, jag har längtat otroligt mycket! Ska bli jätteroligt och säkerligen jättebra.

Får väl börja göra mig i ordning för jobb. Skönt man har det!

Btw, nästa helg blir det Saw 3D med Grahl! Herregud, det är med skräckblandad förtjusning jag ser fram emot det. Haha. Spännande kommer det bli hursomhelst.

Må gott.

28 oktober 2010

Bra jobbat

Hm, det finns nog ett par stycken som känner till att jag säger jag vill så mycket och ska så mycket men aldrig tar tag i saker? Har iallafall tröttnat på det själv och faktiskt tagit tag i lite saker nu de senaste dagarna. Har som sagt beställt nytt golv till hallen och målning av köksluckorna.
Igår, eller ja i förrgår får jag nog säga, var jag och handlade färg till väggen som jag igår målade. Och oj vad jobbigt det var. Det kändes som ett gympass skulle kännas om man gjort något de gånger man varit där, haha.

Blev iallafall rätt nöjd. Får se närmre imorgon när där är lite bättre ljus hur det blev. När luckorna sen är färdiga har jag i stort sett bara ett rum kvar att göra vid - sovrummet.

Senare idag blir det jobb fram till sent. Blir säkerligen en bra dag. Ska bara se när jag börjar, minns inte om det är 12 eller 13. Ska hursomhelst gå upp senast 10. Man får ju passa på att ta sovmorgon då man kan ;)

Må gott!

26 oktober 2010

Projekt på G

Har väl egentligen inte så mycket att skriva.
Jobbade ett par timmar idag. Fick sovmorgon eftersom jag inte började förrän 11, skönt! Därefter körde jag ett litet ärende för att få tag i det sista jag behövde inför imorgon. Då ska det jobbas. Inte för det är speciellt mycket att göra jämfört med tidigare, men iallafall. Första gången jag gör det själv så får hoppas på det bästa haha. Aja det ska nog bli bra.

Och ja. Igår beställdes det nytt hallgolv och ny färg till köksluckorna. Bättre sent än aldrig, eller hur?

Nej nu har jag inte tid att skriva mer. Desperate Housewives har ju börjat!