Aktuellt



Bazinga - I don´t care

18 februari 2010

Efter alla omständigheter

så mår jag faktiskt rätt bra. För någon stund sedan var jag på ett strålande humör - vilket jag inte varit på jag vet inte hur länge.
Men nu sitter jag bara och är väldigt, väldigt trött igen och har huvudvärk.
Fick en ny dryck med koffein jag drack före körlektionen i eftermiddags mest för att se om den hjälpte mot min trötthet, och döm till min förvåning...det gjorde den!
Blev så pigg så det var inte sant. Kanske hjälpte det till lite vilket resulterade i en väldigt rolig lektion. Tycker att jag kommer väldigt bra överens med min körlärare och har väldigt roligt. Har kört med alla där och alla är suveräna! Men här är det något speciellt. Det gör det genast väldigt lättare.

För övrigt har jag fått tid till tandläkaren, och till örat (igen) inbokat.

Nu får det räcka för denna gången med bloggen. Skriver mer igen när huvudet värker lite mindre.

Må gott!

17 februari 2010

Ljus sökes

Så har pappa äntligen kommit hem igen. Hans sista vila blir nu intill sin egen pappa på Österlen, precis som han själv önskat.
Att hämta urnan var bland det värsta jag varit med om. Var skakig i hela kroppen, med bultande hjärta och illamående på detta. Fick den i en pappkartong som jag hade hos mig hela resan ner.
När väl urnsättningen ägde rum och vi stod där samlade fick jag lov att sänka ner den i marken. Nu i efterhand känns det fint att ha fått göra det.

Under eftermiddagen kom vi hem till stan igen och jag har inte gjort annat än att sitta i soffan och tittat på tv. Har varit (och är) overkligt trött så det är bara skönt att inte göra någonting.
Så det får jag nog fortsätta med resten av kvällen - bara vila.

Må gott!

15 februari 2010

Dagarna går

Nu är det hela två dagar sen jag sist skrivit något.

Har varit lätt irriterad, eller ja ganska irriterad idag. Blir så trött på vissas sätt ibland. Alltid kan jag inte hålla tyst utan säger ifrån utan att egentligen tänka efter.
Känner på mig att det har blivit för mycket, jag orkar inte med mer bara. Därför säger jag saker som jag kanske inte ska säga.

Vill inte dra upp för mycket tråkigheter så därför byter jag ämne mitt i allt.

Fick gymmat lite idag, med betoning på lite...hehe. Igår var jag nog mer positivt inställd till det än idag. Men något litet blev iallafall gjort, haha.
Imorgon har jag körskola och läkarbesök inbokat.

Nu får jag nog se lite tv och sen bädda ner mig!

Må gott.