Aktuellt



Bazinga - I don´t care

18 augusti 2010

Rastlös

Det är ju ingen hemlighet att det är skönt att vara ledig en dag lite då och då. Det enda negativa med det är att jag blir så himla rastlös. Nu är man van att vara igång hela dagarna och trivs med det. Så när man väl sitter hemma och inte har något för sig trivs inte kroppen, den vill hela tiden vara igång.

Har nu äntligen hittat en klocka som jag nog vill ha, som inte kostar skjortan heller. Får försöka ta mig i kragen och ge mig av och köpa den.

Må gott.

16 augusti 2010

Liseberg!

Jahapp, då har det redan gått en dag sen Lisebergtripen.
Även om dagen gick fort hade jag väldigt roligt.

Hämtad Jennie vid 8, och fortsatte ut till Häljarp för att hämta Brodden och Tess innan resan började.
Utanför Halmstad stannade vi till för en liten fikapaus. När vi satt utanför och åt satt en man sidanom på en servering. Minns inte allt han pratade om men vi alla fyra satt och skrattade så tårarna sprutade. En härlig prick var han!
Sen fortsatte vi till Kungsbacka där vi stannade vid ett mindre köpcentra med outletbutiker. Var kanske inte det man förväntat sig, men hittade ett par skor som jag köpte! Vi var iallafall framme på Liseberg runt halv 13.
Dagen spenderades gående och åkande i ett par attraktioner. Brodden och jag var väl flitigast med att åka. Pariserhjulet ska vi dock inte prata om, hahah.

En oförglömlig åktur blev den vi båda gjorde med Balder när det vräkte ner som mest. Självklart duggade det hela tiden fram till dess att vi skulle åka. Man blev ju lagom blöt...
Även åkturerna i Kanonen var ju fantastiska när man åkte upp och ner och allt vad man gjorde. Underbart!

Men trots att man var blöt och trött var det väldigt roligt. Tackar er alla tre för denna dag. Längtar redan till nästa gång.

Och nej, det blev (kors i taket) inga chokladhjul eller andra hjul för mig igår. Pratade att jag ville men hoppade helt över det. Kanske lika bra, blir alldeles för beroende av att stå vid dom haha.

Må gott.