Aktuellt



Bazinga - I don´t care

01 januari 2011

Nyåret

Satt precis och skrev ett relativt halvlångt inlägg som jag inte blev nöjd med. Så jag raderade allt och började om igen.
Kommer jag igång med mitt skrivande måste jag ibland verkligen skriva allt, nästan i detalj... men bara nästan. Så jag hoppas på bättre tur nu.

Nyårsfirandet ägde rum ute i Häljarp hemma hos Grahl tillsammand med 6 andra. Kan sammanfatta det med en väldigt trevlig och rolig kväll med trevliga människor och god mat! Vid tolvslaget gick vi ut och raketer skjöts och tittades på. Blev rädd när jag upptäckte en glödande bit flög mot mig, men ingen skada skedd!
Kvällen bestod även av lite skjuts in till stan, så även mitt eget sällskap. Kvällen/natten avslutades inne på Tages där jag aldrig varit. Stötte på ett par personer jag inte träffat på väldigt länge vilket alltid är uppskattat! (Att träffa dom alltså). Min syster fanns också på plats och jag blev faktiskt lite orolig när en först obekant närmade sig mig, haha.

När det senare var dags för nattamat runt 3.20-snåret hoppade vi över Olivers som var smockfullt. En tur ut på Statoil fick det bli istället och flera minuter i isande kyla fick vi vänta. Väl framme visade det sig att korvarna var "slut" trots att närmre 10 stycken snurrade inne på grillen... Även hamburgarna var "slut" trots att vi med fyra ögon såg att det låg flertalet inne i butiken. Något besvikna avlägsnade vi oss denna kyliga plats, först mot Häljarp och sen köra hem mig själv för att komma i säng vid 4... Klockan 4 har jag ALDRIG varit vaken tidigare, förutom de gånger man vaknat till under natten vill säga.

Man kan säga som så, 2011 kanske blir ett nytt år för mig? Med tanke på att jag numera är villig att ställa upp på sånt jag alltid annars satt mig emot? Bra jobbat om jag får säga det själv!

God fortsättning och må gott.

30 december 2010

2300

På ett väldigt konstigt sätt har jag räknat ut vem min 2300e besökare var. Jag tänker hålla det hemligt en stund till, kanske för alltid om jag skulle glömma bort det.

Cause I´ve got nothing on but the radio
And I´ve got nothing on for tonight

Har precis gjort mig klar. Duschat och allt som hör till för att känna mig redo för jobbedagen. Hoppas på en bra dag, som det iof brukar vara. Nästsista arbetsdagen detta året. Tänk att jag faktiskt jobbat på detta ställe i snart 6 månader, herregud vad tiden gått fort! Och vi har haft öppet i lite över 4 månader. Underbart!

Tänkte ta med mig en god matlåda till jobb idag, eller ja två kan man säga. Den ena med mos och prinskorv och massa ketchup (såklart) och en med efterrätt bestående av chokladpudding och grädde! Gott ska det vara. Tar även med en såndär specialdricka om att ifall jag skulle bli sugen.

Imorgon är det ju nyårsafton. Och dagen efter det är det 2011. Man brukar väl ha lite förväntningar på det nya året? Idéer om att det kommer bli bättre än det föregående. Men sånt giter jag inte tänka på, även om 2010 var bättre än 2009 som rent ut sagt var ett helvete.
2010 har varit ett smått helvete periodvis men överlag väldigt bra - har ju fått nytt jobb och tagit körkort, hur underbart är inte det?
Vågar inte ha några större förhoppningar på 2011, man blir bara besviken om det inte blir som man tänkt sig. Bättre att ta året som det kommer.

Må gott.

29 december 2010

Hjälp?

Kan någon säga mig var jag gjort av mitt nya lakan till sängen? Har haft det här någonstans men nu är det bara puts väck.
Tänkte inviga årets näst sista natt med nya sängkläder, inklusive ny kudde och nytt täcke. Men det känns inte lika bra om jag inte hittar mitt lakan. Så den som har gömt det får vara så snäll att berätta var det finns. Okej? Detta är inte roligt!

Om man delat ut pris i sämsta kundbemötande har jag en ypperlig kandidat. Var iväg i en butik idag där kassörskan varken hälsade eller tackade och sa knappt summan jag handlade för. Jag bara stod och himlade med ögonen och gjorde sådär med ansiktet man brukar göra och hoppas att hon uppmärksammade detta. Tog i lite extra när jag sa "hej då" och gjorde det med en ton som jag inte kan förklara hur den var, men ja ni förstår hoppas jag.
I och med att man själv har ett yrke där kundbemötandet är otroligt viktigt märker man sånt när man är någonstans. Känner inte direkt för att återvända till detta ställe fler gånger.. Jo det tänker jag, men definitivt väljer jag nästa gång någon som verkar veta vad kundbemötande innebär.

Avslutningsvis så är jag väldigt trött på snön. Eftersom man parkerar liksom längst in till höger på vår enkelriktade gata här utanför området så skottar dom liksom bort all snö från resten av vägen vilket lämnar små vallar vid sidan av bilarna och fullt med snö under dom. Att ta sig till och från en "parkeringsplats" är ibland omöjligt. Framförallt är jag lite räddare när jag ska backa in och parkera. Då fastnar man liksom om man kör i för låg fart och skulle man sen gasa på aningen för mycket far man rakt in i nosen på bilen bakom.. så det gäller att ta det lugnt. Jag kör visserligen som en Gud (om jag får säga det själv) men allt kan hända trots detta.

Okej det finns kanske mer i huvudet som vill ut när jag ändå är på gång här med skrivandet.

Var ju iväg och tog blodprov igår som ni säkert vet.

Just ja! Var faktiskt inne om Apoteket igår och köpte kostersättning. Dom där drickorna jag druckit tidigare som hjälper till lite när jag har svårt att äta. Det går alltid lättare att dricka och med dessa drickorna får man i sig en mängd bra ämnen. Vanilj och choklad tog jag. Dom två godaste smakerna.

Inte mycket intressant har jag skrivit i detta inlägget, heller. Det jag helst av allt velat skriva håller jag för mig själv. Ni som bryr er lär säkert få ta del av det på ett eller annat sätt.

Nej nu väntar, hm ja jag vet inte riktigt. Eller jo! Jag sätter igång Family Guy på ps3an och kikar ett par avsnitt. Imorgon blir det jobb för hela slanten igen och ett plus är att man får träffa alla underbara där igen.

Må gott!

28 december 2010

N O B T R

Jag fullkomligen älskar denna nya låt jag upptäckt. Det är visserligen en demo men jag hoppas på alla sätt man bara kan att den kommer ges ut. Jag är frälst!
Inte för det är något speciellt som det kanske "ska" vara, blir bara få otroligt gott humör varenda gång jag lyssnar på den. Och det gör jag flera, flera gånger om dagen - så ni kan väl räkna ut tilket humör jag till störst del är på, eller borde vara på? Haha.

Har jag något i mig som vill bryta ut men som inte riktigt vill?
Idag var jag otroligt trött och seg. Hade inte någon ork eller kraft i kroppen. Kändes som att jag skulle ramla ihop vilken sekund som helst. Nu är det något bättre men istället har huvudet börjat göra ont och näsan är snuvig. Hoppas inte jag blir sjuk. Jag ska INTE bli sjuk. Och blir jag det tar jag det som en viking, som morfar alltid sa.

Var iväg på lasarettet och tömde armen på ett par rör blod. Kan väl vara bra ibland. Gjorde lite mer ont än vanligt när nålen drogs ur fast det uppvägdes av sköterskans trevliga bemötande.

Nu har minsann och da Family Guy börjat, då kan man inte skriva mer.

Må gott.

27 december 2010

Nytt inlägg

Idag måste jag bara få berömma mig själv. Tycker faktiskt att jag ätit väldigt bra för att vara mig liksom. Till frukost köpte jag två bullar (kanske inte mycket men något iallafall). Till lunch köpte jag en halv kyckling och lite potatissallad. Åt inte riktigt hela kycklingen men jag åt! Det räknas väl? Nu sitter jag och äter kvällsmat - hemmagjorda biffar (som jag gjort nu ikväll) och makaroner. Kors i taket! Undrar om detta kommer hålla i sig?

Jag må inte he huvudet med mig alltid, vilket stod klart för mig innan när jag kom ut i köket efter min obligatoriska måndagseftermiddags-vila. Köpte nämligen glass idag och gissa om den inte stod kvar på diskbänken? Alltså herregud vad sysslar jag med .... Satte iallafall in den med förhoppning om att rädda den och jag hoppas verkligen att den går att äta sen. Den är ju så god. Tur dock det inte var en Ben & Jerry, det hade man blivit lite knäckt av...

Måste verkligen snart ringa till Hörselcentralen och fixa med hörapparaten. Har tradat om det ett tag nu men blir aldrig färdig. Antingen så vågar jag inte eller så glömmer jag bort det. Jag vill påstå att det är det sista alternativet, men får väl erkänna att det är lite av det första inblandat också.

Må gott.

26 december 2010

Nyfrälst

Om 8 timmar och 7 minuter ska jag vara på jobb. Och vad gör jag? Jo jag sitter uppe i soffan och tittar på tv. "Mumien 3" närmare bestämt som verkar vara så otroligt dålig.
Det går bara inte att somna om söndagarna när jag dagen efter ska upp och jobba, och då kvittar det om jag jobbat eller inte jobbat. Verkligen mystiskt. Sånt får man lära sig att leva med.

Och vet ni vad? Jag har ÄNTLIGEN förstått. Underbart känns det.

"Cause I´ve got nothing on but the radio"