Aktuellt



Bazinga - I don´t care

04 februari 2011

Melodifestivalen del 1

Råkade skruva in på P4 i bilen innan och fick höra klipp från låtarna som ska vara med och tävla imorgon. Jag måste verkligen säga att jag är grymt imponerad. Har bara hört 1 minut av låtarna men har redan mina favoriter;
Dilba, Swingfly, JENNY SILVER, Le Kid, Rasmus Wiberg och lite Danny trots att han är väldigt wannabe Alcazar - Stay the night.

Herregud vad bra detta kommer att bli. Anledningen att jag skrev ett namn i stora bokstäver är för att det var den enda låten som fått mig att rysa. Vidare till final SKA Jenny Silver och Danny gå. Fan ta alla er som inte röstar på henne. Andra chansen kan vi skicka Dilba och Le Kid till.

Åh nu är jag helt igång på detta haha. Älskar det!

01 februari 2011

Hemlighetsmakeri

Sitter och tittar på "Den hemlige miljonären" på Kanal5.
Tror inte att jag är så känslokall som jag ibland kan vara rädd att jag är. När man hör människors historier, om hur dom kämpar för att klara sig och vad många utsätts för får en att tänka på hur lyckligt lottad man själv är.
Den kvinna som har berättat sin historia i programmet, med 3 barn och inga pengar... fan vad hemskt. Och alla dessa människor som ger allt och lite till för att hjälpa dom som har det allra svårast när dom själva knappt får verksamheterna att gå runt? All heder och ännu mer åt dessa! Så ni beslutsfattare med feta löner - dags att se över vart pengar ska gå istället?

31 januari 2011

Ger snart upp

Har varit en dålig bloggare senaste veckan.
Det kan lätt bli så när man inte har något att skriva om eller bara inte känner för det. För mig har det varit det senare alternativet skulle jag tro. Har velat skriva men har liksom inte kunnat formulera allt jag tänkt till bra ord så att säga, så det har varit lika bra att låta bli.

Egentligen har jag inte mycket att tillägga i detta inlägg.
Däremot lovade jag Summe att nämna henne i bloggen. Har varit dålig på att göra det i mina inlägg faktiskt. Du vet jag saknat dig dessa veckor du varit borta, även om jag jämförde Bali med Borstahusen haha. Ordningen är återigen återställd. Välkommen hem igen min vän!

Vindruvor, vatten och tv nu!