Aktuellt



Bazinga - I don´t care

08 maj 2010

Amen för f-n?

Såg alldeles precis reklam om en ny tandkräm med anti age-effekt???
Har precis ätit dagens middag - ost/skinkbaguette! Den var helt okej.
Har jobbat nu i eftermiddag/kväll. Cyklade iväg till jobb ett bra tag innan jag började för att göra klart lite kontorsarbete.

Igår blev det en sväng ut till Häljarp. Bjöd in oss hos Brodden där det blev lite Family Guy till en början (alltid lika roligt) och sedan en film jag glömt vad den hette. Nej, det var väl inte den allra bästa men Grahl hade rätt - de sista 10 minuterna var de allra bästa, hehe!
Så det var min gårdag, en trevlig sådan!

Imorgon blir det upp tidigt för ett förmiddagspass på jobb. Så tänkte försöka se klart Avatar nu innan det blir sova så småningom.

Må gott.

06 maj 2010

Min dag

Idag passade jag på att sova ut. Det var skönt samtidigt som jag egentligen kan känna att det är bättre att komma upp lite tidigare. Men ibland så får man allt!

Har varit ute och kört idag, motorväg så det gick fort. Kändes väldigt bra och ja det gick jättebra idag. Gjort första datortestet så fick ut de fel jag fick på ett papper så det är bara till att läsa på så man kan det till sen!
Körkortet närmar sig med andra ord fort. Allt det obligatoriska är över, nu är det som sagt datorproven och lite finslipning på körningen som gäller.

Efter besöket på körskolan gick jag ner mot stan, gick inom stammisstället och köpte en "Mer" för jag kände mig uttorkad. Fortsatte ner mot stan och gick i en sväng på HM för att kika vad dom hade. Som så ofta hittade jag verkligen inget...trist. Så det blev bort till Hemmakväll istället där "Avatar" på BluRay (fick minsann DVD-versionen på köpet också) och "Futurama - säsong 4" inhandlades.
Klockan närmade sig 15 då jag hade tid hos tandläkaren.
Fick lagat en tand, valde utan bedövning vilken inte var så farligt. Kändes bara lite konstigt när dom borra och sen när hela huvudet skakade, haha. Så det var också fixat.

Skulle ta bussen och försöka hinna en sväng till jobb innan 16, men precis när den kom upptäckte jag att JoJo-kortet inte låg i börsen och jag hade inga kontanter överhuvudtaget.... Så jag hann inte ut utan gick hela vägen hem.

Senare gick jag ut för att ta bussen ner till stan, men denna var för tidig (!!!). Så i protest gick jag ner istället, mycket skönare kylan till trots.

Kikade på TV4s dokumentär innan om kungafamiljen, vilken handlade om drottningen idag. Fann det hela väldigt intressant att lyssna på faktiskt.

05 maj 2010

Nära, nära, nära!

Ska iväg på landsväg med omkörningövning i eftermiddag, om inte så lång tid faktiskt.
Som vanligt är jag nervös men det är inget mot hur det var veckan fram till halkkörningen, haha. Det var det värsta jag varit med om (nervositeten alltså).

Har jobbat ett par timmar idag. Sitter nu och vilar upp mig inför det som händer ikväll. Har två fridagar nu då jag har lite inbokat. Tänkte faktiskt boka klipptid, upptäckte det är runt 3,5 månad sen ja klippte mig sist. Får bli i nästa vecka tror jag.
Jobbar f.ö två veckor till, har sedan två veckor semester.

Sådär lite onödig fakta bara - hämtade ut lite på apoteket idag och har nu frikort där, wiho!

Må gott :)

02 maj 2010

Strömavbrott

Ja, jag måste skriva om detta. Detta något är bland det värsta som finns. Ingenting kan man ju göra?
Nej, nu får jag lugna ner mig lite hehe.

Paparazzi

Det tog ett litet tag att somna inatt, men det gick tillslut.

Idag blev det ett par timmar på jobb, lite kontorsarbete som jag kallar det.
Och nu sitter jag hemma och ugglar. Tänkte ta fram dammsugaren sen så det är lite trevligt när Grahl och Brodden tittar in lite senare under dagen.

Österlen

Nu är klockan väldigt mycket, för mig så att säga. Är sällan uppe såhär sent men idag fick bli ett undantag.
Åkte ner till Österlen i fredags för att hälsa på farmor. Vädret har varit lite sisådär, men igår var det åtminstone lite sol. Fick ett ryck och slängde mig på farmor gräsmatta och låg och njöt av vinden och solen som värmde i ansiktet. Världens kelsjukaste katt gjorde mig sällskap och la sig tillrätta sidanom mig.

Fick f.ö träffa (och prata med) i stort sett hela Österlen-släkten. Alltid lika roligt :)

Kom hem igår igen lite innan 20. Gick från stationen då inga bussar riktigt passade mig när jag kom hem. Det var faktiskt rätt skönt.

Imorgon får vi se vad som händer. Får ta dagen som den kommer. Har ett par saker inplanerade i veckan, men det blir säkert något annat som dyker upp då! Mer om det senare (kanske).

Nu tänkte jag säga godnatt och avsluta som jag oftast brukar:

Må gott!