Aktuellt



Bazinga - I don´t care

01 april 2010

Yeah

2009 var ett år jag sent kommer glömma, ett år jag helst velat hoppa över såhär i efterhand. Det var skit rent ut sagt.

2010 däremot, vilka förväntningar det har på sig. Vilket bra år det kommer bli, vilket bra år det SKA bli. Fy f-n vad glad jag är!

30 mars 2010

Snart, snart

Körningen idag gick nästan över förväntan. Hade väntat mig att jag skulle vara trött och kanske lite halvt borta då jag skulle köra efter jobb, men så var inte fallet.
Kom dock ner till körskolan med andan i halsen, fick cykla som en galning för att hinna.
Gick ut i bilen och gjorde iordning och därefter bar det av. Lite filbyten, vänstersväng i rondell och 90-väg blev det. Fick även göra min allra första omkörning! Ja, hur som helst resulterade det i att jag blev godkänd på del 10! Nu väntar bara ett fåtal saker till innan uppkörningen infinner sig. Men visst närmar det sig nu! Känns så underbart.

Kan hålla på och prata om detta hur länge som helst men nöjer mig med detta.

Jag hoppas verkligen på att det blir fint väder imorgon så man kan vara ute och hitta på något.

28 mars 2010

Dance in the dark

Har lyckats somna i soffan inte mindre än två gånger idag. I eftermiddags blev det när jag hade ugnen precis innan maten. Senast för en halvtimme sen, mitt i den spännande tv4-filmen.
Skyller allt på sommartiden och att jag inte lyckades somna alls inatt...

Sitter här nu och lyssnar på musik som jag inte förstår hur jag kunnat missa. Det är så bra så det finns inte! Ska försöka att inte lyssna sönder den som jag alltid annars har en viss tendens att göra.

Ska försöka hålla mig vaken resten av filmen nu efter nyheterna!

Må gott.