Aktuellt



Bazinga - I don´t care

05 februari 2010

Ett steg närmre ett avslut

Blev nog mäkta irriterad imorse när mobilen började ringa. Kunde inte alls förstå varför den gjorde det, så jag stängde av. Somnade om...och snart började min väckarklocka ringa. Stängde av den...försökte somna om...insåg att jag behövde vakna för att börja jobba en timme senare!

Så som sagt har det blivit jobb i förmiddags, 7-14 för att vara exakt. Efteråt åkte jag ner till stan med min bror för att vi skulle träffa någon som skulle upp och kika om det fanns något intresse av att köpa något i pappas lägenhet. Detta tog knappt en halv minut och han fick inget med sig.. Hade inte förväntat mig det heller men snabbt gick det.
Tog med mig en rejäl bunta brev som jag gick igenom sen.
Fick samtal från begravningsbyrån att kremeringen nu är gjord och att jag kan kontakta kyrkan där han ska gravsättas för att bestämma tid. Så nu i eftermiddag/kväll har jag haft en skum känsla i kroppen. Har tänkt på hur mycket jag saknar honom. Vill hela tiden ringa och berätta hur allt är, som jag brukade göra. Men det går inte längre. Fy fan vad jag saknar min pappa.

04 februari 2010

VA?!

Blev väckt igår, blev väckt idag.
For iväg till jobb imorse för att hjälpa till med lite beställningar. Gjorde faktiskt inget för man blev på gott humör när man kom ut i skinande solsken och fågelkvitter. Hur mysigt är inte det? Och för en gångs skull gjorde snön sitt till som lyste upp än mer i solskenet.

Var hos doktorn idag och fick kollat hörsel och övrigt som har med öron att göra. Gick väl bra. Ser ut som att det blir hörapparat för min del. Kan bli rätt skönt att ha faktiskt så man kanske börjar höra precis allt som sägs till mig, hah. Har ju varit lite sisådär med det...
Ska ta lite droppar nu i 10dgr och sen iväg på återbesök igen.

Nu får jag se vad jag hittar på resten av kvällen. Blir nog bara att vila!

03 februari 2010

Istid?

Okej, jag har alltid sagt att global uppvärmning finns trots att vi har fått denna vinter vi nu har. Men nu börjar även jag tvivla... Bort med all snö NU!

Har faktiskt varit duktig idag. Hade körlektion 11.15 som jag var något nervös inför (lite mindre än vanligt). Men det gick väldigt bra och allt satt liksom i huvudet nu. Gör framsteg utan att tänka på det själv! Riktigt roligt!
Har avslutat projekt badrum för en stund sen. Har skurat och tvättat lite och till min förvåning har jag ett vitt badkar och ett vitt handfat. Haha, nej så farligt var det inte men nu är det rent åtminstone.

Skulle egentligen varit nere i lägenheten nu på dan, men det fick bli på fredag istället...
Ska iallafall iväg på jobb nu.

01 februari 2010

Det smög sig nog lite

Tanken var väl att jag skulle stänga ner och försöka sova för lite drygt en timme sen. Så vad gör jag då uppe?
Har pratat lite med lillebror om saker och ting. Det är bra när vi kan vara vänner ibland och inte alltid oense, hehe.

Har bara haft en allmän latedag idag. Förutom körskolan vill säga under min körlektion. Gick helt okej faktiskt. Fått testa på lite nytt och även lite gammalt för att se. Och det gick bra.
Låter ibland som att detta är jätteroligt att köra, parkera osv för mig medan det för de jag berättar det för liksom redan har gjort detta ett par år. Haha, känner mig lite efter där men snart är det banne mig jag som ska göra detta till en vana för mig med!

Borde verkligen sova nu. Börjar ju jobba om 7 timmar.. Efteråt blir det lite gymmande har vi nog bestämt ja.
På onsdag blir det körning och jobb, torsdag bär det av till doktorn (är nervöööös!!!), fredag jobb, lördag jobb och Melodifestival. Nu börjar sex bra lördagar för min del igen! Woho!

Som sagt, borde stänga ner nu. God natt!

Bremen

För drygt 5 timmar sedan satte jag återigen mina fötter i min lägenhet. Det var med blandade känslor jag återvänt hem till Sverige.
Har varit i Bremen över helgen. Har fått se en fantastisk stad, en fin show kallad "Musikschau der Nationen" och dessutom reashoppat!

Hem vill man väl inte riktigt när man upplever allt det fina med ett annat land, all mat, utbudet i affärerna och mycket annat som saknas här. Men det är väl som man säger; "Borta bra, men hemma bäst".

Tänkte in skriva mer om detta än såhär, nu blir det läggedags med lite godnattfilm!