Aktuellt



Bazinga - I don´t care

05 december 2009

Gårdagen

Hade väl inte jättemycket för mig på hela dagen. Satt mest hemma i ensamheten och tittade på tv.
Gjorde dock en liten trip ner till stan och gick på HM en sväng för att se om där fanns något snyggt. Men till min stora (o)förvåning hade dom inget alls... Har börjat tröttna på dom nu, finns aldrig något!
Till middag blev det skinkschnitzel, klyftpotatis och cremé bonjour med vitlök i. Visste inte jag kunde gör så god mat! Bakade även en chokladkaka med mörk choklad och lite apelsinsmak i.

Senare på kvällen kom ingen mindre än Brodden på besök. Kikade Idol, åt kaka och kikade lite mer Idol. Om jag sagt att vi var helt överens om idolerna hade jag ljugit, så därför säger jag inget...
En trevlig kväll iaf.

Nu har jag nyss duschat och klätt mig. Ska ut med mamma en sväng om en stund och ikväll blir det jobb. Hörde att det inte var så roligt där häromkvällen med tanke på ungdomarna som kommer in... Jag är rädd för hur det blir ikväll. Ska inte behöva ringa vakter/polis för jämnan, men behövs det så gör jag.

Må gott.

02 december 2009

Vinter, vinter, kyla

Så har den då äntligen (??) slagit till igen, vintern. För två dagar sen var det nästan lite våraktigt ute. Men igår kom kylan direkt. Ge oss värme NU!

Jag har nu äntligen fått hjälp med mina bokhyllor. Långt om länge står dom nu uppe på vinden och tar inte längre plats i sovrummet. Har slängt lite skit och mer är påväg, måste komma iordning. Kanske innan jul?
Plockade fram en påse med lie julsaker som stod i min garderob som jag får kika närmre på sen och se vad jag ska sätta fram. Får väl ha lite julstämning i lägenheten, för själv har jag ingen.

Det blev en sväng om gymmet också. Kallt som bara den var det. Blev lite lottospelande efteråt, med förhoppningar om att vi ska vinna miljonerna. Men båda är vi överens - det kommer inte bli något...

Om några minuter ska jag ännu en gång ut i kylan och cykla ner till körskolan för teori. Hoppas detta är sista lektionen för min del. Imorgon börjar jag minsann och dag att köra. Är inte alls nervös...nej nu ljög ja.

Må gott!