Aktuellt



Bazinga - I don´t care

14 september 2010

100914

Ett tecken på att lönen är runt hörnet är att alla räkningar börjar trilla ner genom brevlådan. Ser ju alltid fram emot att få lön, vem gör inte det liksom? Men det vore lite kul att få njuta av den innan man ser en del av den försvinna illa kvickt... Aja, ska inte klaga.

Inatt drömde jag att jag var på Lady Gaga-konsert i Malmö med Brodden. Jag tvingade med honom låångt fram bara för att jag skulle se. Konserten ägde rum på någon form utav borggård med massa murar och liknande i Malmö!? Hursomhelst fick vi platsrätt långt fram med sidosikt bakom en hög mur/vägg... Ja så roligt var den drömmen haha.

Imorgon är jag återigen ledig. Nu låter det som att jag är ledig ofta, men är lagom ledig kan man säga. Jobbar mina 30 timmar i veckan och är supernöjd med detta.
Det svåraste med jobb, vet ni vad det är? Att undvika köpa något gott i bageriet.

Har i tre dagar nu mått illa från och till. Idag började det i förmiddags och höll på ett tag, men försvann igen. Nej förlåt, igår!!! Nu blandar jag ihop dagarna. Idag kom det nu ikväll, men börjar kännas bättre.
Tror inte det är för att jag inte äter, för jag äter faktiskt varje dag och har börjat bli bättre trots att jag slarvar lite ibland. Aja, kunde varit värre.

Nu tänkte jag kika Idol och därefter blir det Valprogram med vår nuvarande regering, som sjunger på sista refrängen.

Må gott. Och glöm inte; Rösta rätt - rösta rött

12 september 2010

Jodå, jag lever

Tänker man efter så är det redan två veckor sen jag skrev sist. Men har sett att jag haft mina trogna besökare här trots allt.

Vad har jag då pysslat med de senaste veckorna?
Jag har faktiskt jobbat. Det har varit väldigt roligt, precis som det ska vara.

I helgen har det hänt lite saker. I fredags kom Brodden & Tess in till mig för att kika lite film. Jag minns bara att den var rena rama sömnpillret, haha.
Igår åkte vi alla till Väla för att shoppa lite. Men det blev inte så mycket för mig, en t-shirt och en såndär med huva (har glömt namnet). Var sugen på lite mer, men ja det blev ju som det blev med det..
Att äta var det lite svårare med. Fanns i stort sett ingen plats inne på mattorget, likaså på IKEA. Däremot fanns det plats på Max - men det tog en jäkla tid så vi var inte lite hungriga...
Efter maten fick jag den stora äran att springa iväg och hämta Broddens bil. Vill dock inte gå in på hur det gick... Huvudsaken är att jag kom fram helskinnad till de andra.

På kvällen kom Brodden in till mig och kikade film. Jag tyckte båda va bra, men ja.

Må gott.