Aktuellt



Bazinga - I don´t care

23 december 2010

Good Juul!

Vill önska er alla en riktigt GOD JUL. Hoppas att ni alla får en riktigt bra julhelg så hörs vi igen efteråt!

22 december 2010

Oh my Gosh

Fick i uppdrag att köra ner lillebror till jobb idag på Center Syd. När jag ändå var där funderade jag på lite julklappar men blev som vanligt inspirerad till 0% så det blev inget där.
Så jag körde ner till Nova istället för att testa lyckan där. Men ack så fel jag hade. Där var köer något så makalöst runt hela stället och ända ut på stora vägarna utanför, så jag i princip bara körde och vände och körde hem igen... Denna hysteri alltå.

Åt frukost när jag kom hem, fyra rostade mackor med honung samt ett stort glas oboy till det.¨

Kort, men intensivt. Må gott!

21 december 2010

Frustrerande

Okej, jag ska inte ljuga att jag varit lite anti när andra skrivit om att folk kör som mesar på motrovägen under vintern. Men nu kan jag inget annat än instämma.
Imorse fick jag ett ärende till Helsingborg som var jobbrelaterat, självklart ville man inte bli borta för länge. Men hur lätt var det att ta sig dit? Folk låg i 70-80 i stort sett hela vägen från Landskrona. Vägarna var faktiskt bara och fina. Att man låg i dessa lägre hastigheter i ALLA körfält gjorde inte saken bättre. Ibland undrar man.
Självklart är jag för att man ska köra försiktigt, men när det faktiskt är bra väglag...

Hursomhelst har jag varit och köpt födelsedagspresent idag till ena brorsdottern som fyller år på söndag. Imorgon eller torsdag eller något tänker jag inhandla julklapparna. Även om jag skulle gjort det i lördags när jag var iväg med Brodden. Stackarn var så trött på mig... haha.

Nu är klockan faktiskt redan 21.55. Bara två timmar lite drygt till "Big Bang Theory" börjar på femman. Varför ska det visas så sent?

Må gott.

20 december 2010

Julvecka

Då är veckan kommen då julen infinner sig. Tycker det är inte så längesen julsakerna åkte fram i alla fönster och butiker. Nu är det snart dags att plocka ner allt igen. Tiden går fasligt fort.
Har precis betalt in hyran, det är ju ett nödvändigt ont. Får verkligen hoppas att alla räkningar har kommit nu så det inte dyker upp några fler i veckan. Men vågar inte säga för mycket för det brukar alltid trilla ner något i brevlådan... Tyvärr är dom alltid mina haha.

Hittade en av de läskigare apparna på iphonen igår. "Inception"-appen närmare bestämt. Orkar inte dra hela ramsan om vad det är, men man måste ha lurarna till för att ha någon nytta av den. Den spelar upp olika ljud samtidigt som man kan prata så det låter som i drömmar i olika varianter. Skitläskigt, haha. Någon som vill testa? Måste gör det nu bara för att jag nämnt det.

Hade egentligen mer att skriva. Men vill man veta något får man fråga (vilket jag vet ingen gör så jag slipper svara!).

Må gott.