Aktuellt



Bazinga - I don´t care

11 juni 2010

Bra jobbat

Kom hem från körningen för en stund sedan. Gick väldigt bra idag. Det är fortfarande lite småmissar, men det ska väck. Visserligen är det bra att göra dessa missar nu så man verkligen tänker till och tar till sig detta och rättar till i nästa vecka. Man lär sig ju av sina misstag.
Det var ju uppehåll när jag cyklade ner, men när jag hade de sista 100 meterna kvar så började det spöregna så in i h-. Åh vad blöt jag var...

Vanligtvis brukar drycker och så man använder som är köpta i hälsobutiker eller på Apoteket smaka rent ut sagt skit. Men nu har jag börjat dricka något som ska hjälpa mig komma igång med något igen - och dom smakar Gudomligt! Gott, gott, gott!

Ska se om potatisen är bra, för isf blir det stekt nypotatis med ägg och bacon till middag.

Må gott.

10 juni 2010

La la la

Vet ni vad jag insett? Jo, att jag bara har 8 arbetsdagar kvar på Konsum. Jisses, det är knappt så man tror det är sant.

Blev en sväng om körskolan idag. Var även ute och körde i regnet, gick bra förutom ett par småmissar. Nu gäller det att finslipa på körningen så den är perfekt om en vecka. Oj, vad händer om en vecka då? Inte vet jag!?

Har ingen större lust att sitta här och skriva vad jag gjort. Vill man veta får fråga. Inte sant?

07 juni 2010

Äntligen!

Äntligen fick jag brevet jag så länge väntat på.
Nu har vi lite bättre koll på orsaker, trots att det inte gick att fastställa till 100%. Så frågorna vi har kvar får vi fortsätta leva med. Men det ska gå. Nu har man blivit något lugnare och kan på allvar börja försöka lägga allt bakom sig.

06 juni 2010

Nationaldag

Jag hade ju inte tänkt att fira nationaldagen, för det är ju inte som i Norge hehe. Men jag cyklade trots allt ner en sväng till citadellet där man firade med lite diverse aktiviteter i eftermiddags. Mamma var med och spelade, så det var väl mest för att hälsa på henne.
Varmt var det vill jag lova, tur att jag inte tog på mig jeans som jag egentligen tänkt. Då hade jag kokat, haha.

Skulle tvätta klockan 16 - trodde jag. Kommer ner till tvättstugan så satt min plopp banne mig på 12. Där stod jag med två stora ikeasäcker fulla med kläder. Alltså ibland börjar jag undra, haha. Tur att jag har så pass mycket kläder att jag klarar mig några dagar till...
Sen tänkte jag ta fram lite köttfärssås från frysen och värma. Men dum som man är var det inte framsatt sen tidigare idag så det tinat. Och jag som är hungrig?
Hoppas att den lilla sol som finns nu på balkongen kan hjälpa mig liiitegrann iallafall. Det är nog tur jag ska tillbaka till jobb imorgon så tankeverksamheten blir som den ska vara. Man kopplar av lite under semester.

Gårdagen bestod den även av lite solning. Men det blev inte så mycket för molnen kom och förstörde tyckte jag.
På kvällen tog jag tåget till Häljarp. Där möttes jag av Grahl och Jennie och strax därefter anslöt Brodden och Tess.
Grillning stod på schemat. När det senare blev lite kyligare flyttade vi oss inåt där det blev lite lekar. Ja, jag tyckte det var en trevlig kväll med trevliga människor. Ett fint avslut på semestern kan man väl säga? Så tack till er fyra!

Ja som sagt är det sista semesterdagen idag. Dessa två veckorna har gått väldigt fort. Så nu hoppas jag att det blir en riktigt regning sommar, det kommer ju inte jag att lida av? Haha, nej då. Lite sol ska ni alla få ha kan jag tycka.
Blir alltså fyra veckors arbete till på min nuvarande arbetsplats innan jag slutar och förflyttar mig till andra sidan stan. Jag längtar som bara den!

Att ha hörapparat och mikro igång samtidigt är inte att rekommendera. Det tjuter och ringer som in i det i apparaten när det plingar i mikron... Så tänk på det alla ni därute.