Aktuellt



Bazinga - I don´t care

27 november 2010

Godmorgon

Jisses vad det är kallt här hemma. Fryser som en gris och vet inte hur det kan bli såhär, var likadant förra vintern. Det är ett under sålänge man inte blir sjuk (knacka i trä).

Igår var jag med lillebror en sväng i stan. Köpte faktiskt ingenting. Hittade ju i och för sig inget så det var rätt bra. Kan ju inte shoppa så ofta som det blir ibland. Åkte istället ut till Forum och handlade lite där.
På kvällen körde jag ut till Brodden. Kikade lite Idol och så. Sen blev det liiite att äta på Milstolpen sådär mitt i natten.
Och idag är det jobbedags igen. Får nästan äta lite innan dess. Rostemackor med honung tror jag bestäm det får bli. Kanske något glas apelsinjuice till det? Ja!

Må gott.

25 november 2010

Välkommen Vinter

Tänker inte vara sämre än alla andra som gnäller om snön. För jag tycker inte om den mer än att den lyser upp gråa, mörka, trista dagar. Men någon måtta på det får det vara. Ska tydligen bli som i fjol, om än inte värre... Herregud.

Tisdagen blev en kort arbetsdag. Fick skynda mig hem och äta lite för att sen åka tillbaka och handla med mormor. Fick stressa henne ytterligare för jag ville hem och vila lite innan nästa utmaning. Det var nämligen att hämta lillebror på sitt jobb.
Efteråt bar det av hem till en arbetskompis. Massa prat och Desperate Housewives blev det. Jättetrevligt faktiskt!
Igår hade jag så ledigt. Fick sån lust att åka till Malmö av någon anledning. Har inte varit därnere på länge. Men så blev inte fallet. Tog istället bilen upp till IKEA för att handla lite julsaker. Men tyckte inte dom hade så värst mycket där faktiskt. Tur att vi har så mycket fint på jobb. Blev övertalad att köpa en ljusslinga till balkongen så jag fick ju fint lyda, haha. Men jag ville själv ha en så det var inte så farligt.

Just nu sitter jag här och ska strax göra mig iordning till jobb. Snön faller så vit därute och mindre av den till ikväll lär det ju inte bli. Lite småpirrigt att köra i sånt väglag, men tar man det bara försiktigt ska det inte vara några större problem.

Må gott.

21 november 2010

Söndag 19:28 *beep*

Jahaja, då var det återigen söndag kväll. Tiden går verkligen fort.
Har inte hämtat mig riktigt efter fredagens show. Det var otroligt bra. Jag vill bara att det ska bli den dagen igen så man får återuppleva allt ännu en gång. Hoppas hon återvänder hit inom en inte allt för avlägsen framtid. Mäktigt och bra - precis som det ska vara!
Satt här för en stund sedan och lyssnade på ett par klipp på youtube. Satt och rös så bra det var... Varför går allt roligt över så fort? Än en gång, det var helt GAGAlet bra!

Fick veta att man hade en jättebillig tv på ElGiganten idag. Fick låna den stora bilen för att kunna få lite bättre plats till den. Menar, runt 5200 för en 50 tums plasma-tv från Panasonic? Hur galet billigt är inte det. Så jag lockade med mig Brodden lite hastigt och lustigt.
Väl på plats fanns inte just den, det fanns en för ungefär 400kr mer... Men det accepterade ju inte jag. Så det blev tyvärr ingen ny tv. Nu hemma ångrar jag mig dock. Typiskt mig!
Blev iallafall inhandlat ett par nya byxor och en ny tröja istället. Dyrt även det men ibland så måste man, haha.

Må gott.