Aktuellt



Bazinga - I don´t care

10 april 2010

10 april 2010

Åh vad jag ser fram emot tisdag.

06 april 2010

Ett nattligt inlägg

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva riktigt?

Men bara så ni vet - Nu har jag tagit tag i något jag funderat på länge. Väntar bara på svar så det kan sätta igång så ska nog allt ordna sig igen.

Bli strax sova för en ny underbar dag imorgon! :)

Godnatt!

05 april 2010

Ofattbart

Det hela började med att man läste om en kvinna som blivit påkörd utanför Hemköp. Man reagerade väl inte så mycket på det eftersom det händer ofta.
Men snart kom det fram att det inte handlade om någon påkörning. Det visade sig handla om en dispyt mellan ett äldre par och en yngre kille som lett till en misshandel av den klass att det kom att bli mord. Detta har varit en fruktansvärd händelse som berört mig mer än vad liknande händelser gör. Ensam är jag inte då större delen av vår stads invånare på flera sätt uttryckt sin sorg och sin avsky mot kriminaliteten i vår stad.
Tyvärr har det hela vänts till helt fel saker. De misstänktas familjer drabbas hårt och (i mitt tycke) fel åsikter framförs. Detta är inte okej!

Var nere på Rådhustorget tillsammans med ett par tusen andra för en stund sedan för att visa att nu får det vara nog.
Någon gång måste politikerna vakna till liv och göra något åt denna negativa trend.
Att så många människor anslöt sig i lugn och ro på en och samma plats, sände en tanke till de drabbade och bara fanns där känns oerhört stort. Det är bara synd att något hemskt måste hända innan man inser hur långt det gått. Men nu hoppas vi på det bättre! Att den skyldige åker fast och att våra politiker tar tag rejält i denna fråga.