Aktuellt



Bazinga - I don´t care

22 januari 2010

Nervositet

Nyss hemkommen från körskolan. Har varit så extremt nervös inför detta. Är det varje gång. Ställer på tok för höga krav på mig själv vad gäller körningen.
Men jag blev godkänd på dagens moment! Min lärare sa att efter jag fått veta det slappnade jag av och bara körde bil och pratade som vanligt. Om det bara kunde varit så alltid?

I eftermiddag ska jag iväg till jobb igen. Är sedan ledig hela helgen fram till senare på måndag.
Kommande veckor har jag lite inbokat. Förutom gym ett par gånger i veckan; Tyskland, doktorn, Jönköping, barnpassning etc. Skoj!

Hade behövt äta lite nu. Så det ska jag göra!

Må gott.

18 januari 2010

Snabbis

Vakna - Jobba - Doktor - Vila - Köra

17 januari 2010

Sömnig? Jadå!

Som vanligt hade jag svårt att somna inatt. Släckte ner först runt halv 2. Av den anledningen var jag aningen trött när mobilen började larma vid 6...
Var lagom trött på jobb men piggnade till något efter någon timme.

Skyndade hem efteråt, åt en banan och vilade kort. Gick sen ut till vägen där Brodden väntade och bytte sällskap - Tess mot mig. Överlät lägenheten till Tess under tiden som vi andra två gymmade.
Eller ja, jag var på gymmet åtminstone haha.

När jag kom hem hade Tess målat det mesta av det som var kvar, så grant har det blivit i hallen! Ska köpa lite färg till och göra det sista nu i veckan. Sen måste jag ta tag i golvet, eller ja kolla på nytt golv. Något i trä eller klinkers ska det bli! Får bara höra efter vad det kostar först. Men man har ju inte fonden för inget?

Var trött som en gris ikväll så jag somnade när jag egentligen ville titta på tv. Sov kanske en timme totalt, fast i två omgångar.

Nu får jag fortsätta se Johan Falk-filmen och sen blir det (förhoppningsvis) tidigt i säng.