Aktuellt



Bazinga - I don´t care

09 juli 2010

Helg

Nu är det faktiskt första fredagen på väldigt länge jag längtar som en galning till att nästa vecka ska komma igång. Det ni!
Nej, nu ska jag faktiskt hålla helg.

Har varit iväg och klippt till mig för ett tag sen. Nu vilar jag upp mig lite, med OC tänkte jag innan det bär av ut till Häljarp för lite grilleri senare ikväll.

Må gott.

08 juli 2010

Paradiset

Imorgon är det fredag igen, jag kommer då har fullgjort min första vecka på Forum. Det kommer bli en hel del om detta nu ett tag i bloggen, trivs bättre än fisken i vattnet så det är inte så konstigt.
Ja nej det är verkligen helt fantastiskt detta, herrejisses alltså. Ja ni förstår att jag är glad va? Hah.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Har vilat mig lite, ätit nu ikväll. Blev köttfärs och potatiskroketter. Man är ju inte alltid så mycket för att äta, speciellt när lägenheten är rena rama bastun om kvällarna. Men efter många om och men har jag beslutat mig för att hålla bakongdörren öppen nu ikväll för att få in lite svalare luft (trots risken för kryp och spindlar....).
Fick faktiskt ett ryck och körde upp till Forum i Helsingborg och handlade.

Nej nu tänkte jag äta lite efterrätt. Hittade någon intressant citronfromage av något slag vid bageriet. Såg mycket gott ut!

Må gott alla.

06 juli 2010

Födelsedag

Jahapp, då fyller man 22 år idag.
Men det är som vilken annan dag som helst. Lika tråkigt, inget roligt som händer.

Ser inte ut att vara jättevarmt ute heller, skönt är det! Får öppna balkongdörren och känna hur det känns.

Må gott.

05 juli 2010

Mållös

Nyss hemkommen efter första dagen, på nya jobbet.
Har inget mer att säga än - WOW!

04 juli 2010

T-12h 48min

Vet ni?
Imorgon vid denna tiden är jag Forum-arbetare, på riktigt!
Sista dagen på Konsum var lite sisådär. Men när klockan blev 14.30 och jag slutade, sken jag upp som en sol. Med ett leende på läpparna gick jag och bytte om.
Jisses vad roligt och spännande det kommer bli. Ja, jag är väldigt nervös.. men det är sånt som hör till. Känner på mig att de kommande veckorna kommer bli början på en av de bästa delarna i mitt liv!

Lite klagande vill jag också hinna med.
Och det är på värmen. För så som det har varit idag vill jag inte vara med om fler gånger. Det har tagit all ork från mig. Tack och lov för glass då - slukade ett halv paket sån Stratciatella innan, gott!