Aktuellt



Bazinga - I don´t care

29 november 2010

Nya tag

Har ju diskuterats i evinnerliga tider om mitt ätande, eller bristen på det.
Jag vet att jag äter lika lite som en myra och det är inte bra. Tyvärr har jag ibland svårt att få i mig mat medan jag faktiskt vissa dagar bara trycker i mig mat - men det är säkert för det behövs.
Det går inte att leva såhär. Insåg det för längesen men har inte orkat ta tag i det ordentligt.
Men tack vare några underbara vänner och arbetskamrater ska jag göra ett nytt försök. Har jag bara någon som tjatar så blir jag inte av med rösten i huvet förrän jag gör som den säger, vilket fungerar bra. Ungefär som häromdagen då jag fick order om att sätta upp min balkongbelysning. Hörde detta i huvudet hela kvällen så jag bestämde mig för att sätta upp den. Sen att det blev rent ut sagt åt helvete (som jag fått höra) är en annan femma. Haha, lite roligt är det allt men ska försöka få ordning på det, så småningom... haha. Ni är härliga!

Men hursomhelst. Det ska nog bli bra!

Lite omorganiseringar på jobb med start efter helgerna i nästa år kommer nog får mig säkrare och lugnare. Ska ta nya tag och göra det bästa utav det hela, så ska det allt bli bra!

På tal om belysning. Har faktiskt inte satt upp ljusstakarna än.. Jag borde verkligen skämmas. Sägs ju att dom skulle varit uppe till igår, men här hos mig kör vi med mina regler. Dessa regler lyder "sätter upp dom när jag orkar", haha.

Må gott!

28 november 2010

Hmm

Jag upphör aldrig att förvånas. Människan är en mycket märklig varelse i många stunder. Sitter fortfarande och kan knappt tro att det är sant.
Läste nämligen en artikel på Aftonbladet om en kvinna i Spanien som har juridiska papper på att hon är ägare till solen!? Alltså herregud. Att människan har storhetsvansinne sen innan är ingen hemlighet, men detta är bara för löjligt. Man ska då betala henne en avgift om man använder sig av solen på något sätt. Pengarna ska gå till bla staten, välgörande ändamål och klart henne själv... Herre min skapare vad är det frågan om!? Man kan undra vart världen är påväg på fullt allvar. Snart är där väl någon som söker ensamrätt på syret också, får nog ta och bunkra upp med en massa sånt så man klarar sig...