Aktuellt



Bazinga - I don´t care

16 januari 2010

Svårt att komma iordning

Kom hem från jobb för ett tag sen. Varit ledig en hel vecka nu redan. Har ju gått sjukt fort!
Har dock hunnit med att göra en del. Hade tänkt ta det lite lugnt men det är roligare att hitta på saker. Nu de senaste dagarna har det varit hallrenovering här hemma.
Har även blivit bio, matlagning och Buzz! Hur kul som helst.

Orkar inte skriva jättedetaljerat ikväll, kanske en annan dag. Tänkte äta lite "kvällsmat" nu, vågar inte säga vad det är för då är ja rädd att någon kommer ge mig onda ögat.

13 januari 2010

Keine Ahnung

Alltså ikväll har jag inte heller någon aning vad jag ska skriva?

Har haft några dagar (igen) som varit mindre roliga. Men det har varit mycket inför begravningen som var igår.
Det blev en mycket fin sådan i lugnet i kapellet. Visst valde vi en enkel ceremoni men allt blev väldigt fint. Är så glad det är över. Nu dröjer det cirka två veckor innan vi får köra ner urnan till Österlen.

Var med Brodden och Tess på gym idag, även en sväng på Nova med de båda. Jag kanske gjorde bort mig lite, men det får man leva med. Men det var inte riktigt bara mitt fel.... Haha.

Nu ska jag, ja det vet jag faktiskt inte.
Vet bara att det blir gym imorgon igen och senare kommer inredarna hit för att hjälpa mig lite igen :D Denna gången är jag själv helt med på allt och inte lika anti som sist, hehe.

Där ser man, lite blev det att skriva ändå.

11 januari 2010

Dålig dag

Hade satt mobilen till att ringa vid 10 imorse så jag inte skulle sova för länge (vilket jag gärna gjort när mobilen väl började ringa).
Gjorde väl inte så mycket under förmiddagen innan körskolan. Vill knappt nämna hur det gick mer än att det inte var en bra dag. Körlärarna har banne mig tålamod och det ska man vara tacksam för!

Har tvättat en massa idag. Började sina med rena kläder så det blev 4 fulla maskiner med tvätt. Och ändå bor jag ensam?

Imorgon blir en tuff dag. Roligt att alla samlas, men det kunde varit av en roligare orsak. Än är där lite kvar att ta tag i innan allt är över, men man kan nästan börja ana en form av avslut på allt.
Städat och haft mig idag för några kommer på besök till mig en stund innan. Måste ha lite ordning här någon gång? Skulle precis till att skriva att jag måste ta tag i att få riktigt klart här men det tänker ja inte för det blir aldrig av ändå...

Får väl plocka undan litegrann till så slipper jag allt för mycket imorgon.