Aktuellt



Bazinga - I don´t care

15 maj 2010

ingen rubrik

Sitter här hemma i soffan och bara tar det lugnt. Man känner sig inte direkt pigg på att ge sig ut i hösten.
Va iof ute en sväng innan när jag cyklade hem till storebror för att mata djuren nu när dom inte är hemma.

Inatt höll jag Brodden sällskap till Hässleholm. Blev lurade av gps-tanten så vi fick åka världens omväg. Var iallafall hemma strax innan 3 då det blev sängen med detsamma.

Ikväll blir det lite mat och därefter bowling, skoj!

Må gott.

14 maj 2010

Skumt

Var iväg en sväng idag. Kan vara skönt ibland när man sitter rastlös hemma, hehe.

Stod och väntade på bussen när jag i vanlig ordning tittar lite på bilarna som körde förbi. Det är ju något man bara måste när man står där i sin egna värld.
Hur som helst - plötsligt kör en bil förbi där någon nisse dragit ner byxorna och moonade oss alla som stod där!? Fick faktiskt en obehaglig känsla i kroppen av det, och dom i bilen vet jag inte vad dom kunde tänkas få ut av det....

Inte nog med att tåget sen blev nästan 20 minuter försenat. Fick i lite drygt en halvtimme sitta med en skum person vid sidan av mig. Han hade ett väldigt livligt samtal - antingen med sig själv eller sin väska. Han satt mest och mumlade, men satt samtidigt och viftade med händerna och pratade på som jag vet inte vad...

Förutom detta har jag varit ute på vägarna och kört i förmiddags. Gick helt okej, har fått fickparkera vilket inte är så avancerat som jag trott. Kan jag bara lugna ner mig och ta mig tid så kommer det gå ännu bättre. Måste göra datorprov i veckan som kommer, för nu är det nära. JIPPIE!

Imorgon blir det bowling och lite så, ska bli trevligt :)

Må gott.

13 maj 2010

När slutar man tänka?

Känner mig riktigt trött idag.
Får ta och vila upp mig dessa fyra dagar jag har ledigt, även om en del är inbokat.

Var iväg hos mamma innan och åt lite tacos men höll på att somna efteråt, hehe. Man blir trött av att äta minsann och dag!
Annars tycker jag denna dagen är så fruktansvärt tråkig. Det är torsdag, men känns som vilken söndag som helst. Mycket är väl tack vare vädret som är grått..grått..och åter grått.

Ja, och visste ni det inte innan så vill jag påminna er om att jag längtar som en galning till juli!

Alltså det händer att man ser folk som påminner om andra, som man saknar. Men idag stötte jag på en man på jobb som påminde på alla sätt om pappa. Hår, ansiktet, hur han pratade. Han såg sådär snäll ut som pappa kunde göra. Jag kände hur tårarna var påväg men jag kunde hålla tillbaka dom. Att det bara kan komma sådär plötsligt? Det närmar sig snart 6 månader sen han hittades, men jag har fortfarande inte förstått...

12 maj 2010

Vad händer?

Satt här i soffan precis och tittade ut genom fönstret. Och vad ser jag? Jo, en massa dimma och dystra gråa färger.
Vad är det för sätt av moder natur att retas så med oss? Nu vill vi ha sommar och sol, inte höstväder.
Så, skärpning!
Man har bara sån lust att bädda ner sig och gå i ide. Men det går ju inte för sig. Får istället tänka på att det snart förhoppningsvis blir bra.

Hittade nyss en låt på Youtube jag gillade. Den var sådär väldigt fin på något sätt. Det tråkiga var bara att den varade över 10,5 minuter och lät likadant exakt hela tiden...
Så det får bli Madonna istället! Hehe.

Vad var det nu jag tänkte skriva!? Glömmer det alltid såfort man loggat in här.
Får väl ta det vanliga. Räkningarna har redan börjat trilla in flera dagar innan löningen kommit. Men men, det är bara att vara glad för det man har. Och det är jag.

Verkar som att mitt tv-abonnemang med automatik sägs upp i höst för att det ska ändras om. Det ska istället bli HD-tv och tillhörande box. Förlänger jag avtalet innan den siste maj betalar jag samma avgift det första året men sen höjs den med 50kr/månaden. Det lockar inte allför mycket. Tycker redan det är överdrivet dyrt. Tänkte att jag får se mig om efter lite alternativ. Annars har jag hört att föreningen ska införskaffa lite bättre kanaler till vanliga kabeltvn. Så man kanske ska nöja sig med det istället för det digitala? Det ingår ju liksom i hyran.
Svårt har jag att bestämma mig, men jag är väl inte känd för att vara den minst oveliga hehe.

Imorgon är det återigen en röd dag sådär mitt i veckan liksom.

Nu ska jag lyssna på lite mer musik. Får fortsätta med Albaniens ESC-bidrag!

Må gott.

11 maj 2010

Mycket att göra

Vill verkligen påstå att det inte blivit några direkt lugna stunder idag, iallafall inte så många.
For upp och in i duschen vid 7, gjorde mig klar för att ta bussen till tåget strax efter 8. Missade denna för den var för tidig igen, så tog en annan istället.
Tåget till Lund 8.45 och därefter hem igen 10.22.

Väl hemma blev det direkt ner i tvättstugan och slänga i tvätt och sen äta något litet för att efter inte alls lång stund åka ner till stan för att klippa mig.

Nu sitter jag här, klockan är 13.31. Känner mig helt slut och vet inte var jag ska ta vägen. Har fortfarande tvätt i torktumlaren så där är inte färdigt nere. Om 45 minuter ungefär beger jag mig till jobb för ett par timmar där!

Vila i frid morfar, ett år idag! <3

Hektiskt

Har precis kikat klart BBC´s version av "inför Eurovision Song Contest". Rätt trevligt, om än en lite annoying programledare.
Längtar som en galning till tävlingen som drar igång om 2 veckor! Kommer sitta som klistrad framför tv:n när Sverige tävlar i semin, minns inte om det va den första eller andra!? En sak är iallafall säker - östeuropa (och Irland) är de bästa i år.

Ja jag måste skriva något om det. Men fick jäkligt ont i magen innan idag när saker och ting uppdagades. Förstår inte hur man kan göra såhär?! Hur som helst - du förtjänar mycket bättre!

Nu tänkte jag säga Godnatt för denna gången.

Må gott.

09 maj 2010

Toblerone

Sådärja. Alarmet är satt så jag vaknar imorgonbitti.
Tänkte strax bege mig till drömriket för att kunna vakna utvilad så man är på topp på jobb imorgon.

Kikade lite på Agendas debatt innan och ja, det pratades väldigt mycket om samma saker och det svarades inte alls på de frågor som ställdes. Men jag är helt övertygad om var jag står inför valet i höst.

Som sagt blir det jobb imorgon. Direkt efter blir det cykling ner till körskolan för lite körning där. Kanske ett dataprov också? Får se!

Må gott.