Aktuellt



Bazinga - I don´t care

13 januari 2011

Långsnabb dag

Oj vilken lång dag det varit idag. Ställde upp att jobba ett längre pass idag, 10-22.30. Klart att man blev lite trött mellan varven men de tillfällen då jag fick i mig mat piggnade jag till och kunde köra på igen. Har varit en bra dag idag. Skämtat och haft mig med kollegor i vanlig ordning och jäklats lite med några, precis som man ska! Haha.
Äter faktiskt kvällsmat nu. Potatisgratäng och korv. Gott!

Får snart lägga mig tror jag. Är som sagt väldigt trött men måste ju se på tv. Får ju inte missa Big Bang Theory som börjar om drygt 20 minuter. Förjäkla rolig serie det där.

Var en mindre trevlig nyhet man fick efter att ha kommit hem ikväll, men tänker på er och vill att ni alla tar väl hand om er!

12 januari 2011

Vart tar tiden vägen?

Pratade med farmor och faster tidigare ikväll. Båda sa det att det idag är ett år sedan vi hade begravningsceremonin för pappa. Det är alltså idag ett år sedan vi alla samlades för att ta ett sista farväl av honom. En fin minnesstund hölls i kapellet inte långt ifrån mig.
Tiden går så otroligt fort. Ena dagen finns en människa där och nästa är den borta. Man borde ta till vara på de tillfällen man får. Ibland erbjuds inga tillfällen då dessa verkar undvikas. Men det är upp till var och en. Man ska inte glömma det man har!

11 januari 2011

Fy så ruggigt

Förstår inte att jag även denna vintern kunnat leva med den i stort fruktansvärda kyla här hemma. Det drar in från balkongdörr och fönster för det inte är tätt så man håller ju på att förfrysa. Får alltid sitta här i soffan med täcket om mig för att det ska gå. Men det ger mig ju en anledning att ha mitt mysiga täcke hela tiden, haha. Lär säkert tröttna på det snart.

10 januari 2011

Leeeeeeedig

Snörvlar och hostar och snörvlar lite till. Ja ungefär så ser min kväll ut idag. Jäkla sjuka som inte vill bryta ut ordentligt. Halsen gör ont precis hela tiden och har gjort det i ungefär en vecka. Näsan har börjat bli täppt vilket gör det väldigt mycket svårare att andas. Det är ju liksom inte lika roligt att andas genom munnen. Eller hur? Jobbigt att gapa hela tiden.
Fick trots allt ett litet glädjebesked innan idag. Eller ja, jag tog det som ett glädjebesked. Hörapparaten kan nog gå att fixas till en bra mycket billigare peng än om den behövde bytas ut. Man hade visst sett värre än min, phew. Så kanske det blir någon liten tusenlapp istället för många tusenlappar som jag räknat med - vilken lättnad! Så hjälp mig gärna att hålla tummarna till det att dom ringer mig om ett par dagar.

Var hemma om hos Summe en sväng i eftermiddags. Var nog inget större trevligt sällskap då jag var så trött att jag kunde somna stådendes. Men det va roligt att träffas en stund iallafall.
For iväg till jobb efteråt för att handla lite föda. Träffade ett par jobbekamrater där jag pratade med innan jag körde hem. Blev fläskfilé i någon form utan brunsås med ris till. Ja, det blev faktiskt gott!

Och vet ni vad? Har en lite spooky grej på G. Det är med skräckförtjusning jag ser fram emot det.

09 januari 2011

Hetsätning

Det blev faktiskt inte någon frukost idag. Så har slarvat med maten som en idiot. Haft ont i magen och så, sånt som hör till. Men skit i det, finns dom som har det värre.

Bestämde mig därför för att äta som en galning nu efter jobb men så blir det nog inte. Fick i mig oxpytt och två stekta ägg vilket ju var väldigt gott. Det blev man rätt mätt på.



Halsen värker mer nu och hostar gör jag regelbundet. F-n så jobbigt det är. Bli sjuk eller inte bli sjuk? Det är frågan. Men kommer ta det som den viking man är i vilket fall som!

Och så var denna helgen snart slut

Hade egentligen tänkt mig köra iväg och förhoppningsvis handla. Men nej jag orkar inte idag. Skulle nämligen kört ner till utanför Malmö, men kände att jag vaknade försent för det. Om klockan varit inna 10 då jag vaknat hade det varit en annan femma... inte efter 11 som den i verkligheten var. Visserligen väldigt skönt att sova ut. Behövs efter igår.
På tal om igår. Ja vad var det som fick en så in i bombens trött? Gissar på att det måste varit någon form av sjuka (typ förkylning) i kroppen som drog ner "hugget" i mig så att säga. Har gått flera dagar med lite snuva och ont i halsen men inget har liksom velat bryta ut ordentligt. Det är jobbigt. Ska man bli sjuk så ska man. Känns som att sjukdomar är lika veliga som jag själv "ska jag eller ska jag inte" haha. Hemskt i så fall....

I fredagskväll bar det av till Ekeby med Grahl och Jennie. Vi skulle hälsa på Tina, som jag i stort sett bara sett en gång sedan gymnasiet. Hursomhelst var det lite knivigt att hitta dit haha. Till Ekeby var det inga problem, men inne i själva byn... Aja, vi fick sett byn iallafall!
Väl där blev det mat och en massa prat och skratt. Något inne i min mådde väldigt bra och trivdes som aldrig förr. Som sagt var det en väldigt trevlig och rolig kväll och jag hoppas innerligt vi snart kan träffas igen!

Har kommit på mig själv med att äta frukost de sista dagarna. Ja det är jättebra ju kan man tycka. Lite mer variation i det jag äter hade dock inte varit så fel. Men macka med kokt skinka är inte allt för dumt ändå...

Annars i veckan som kommer har jag lite inbokat. Däribland audionommottagningen imorgon för att jag äntligen tagit tag i och ringt dit angående hörapparaten. Hoppas på att den går att laga för det lär inte kosta lika mycket som en ny. Men ett par tusen får jag ändå räkna med att vara beredd på att betala, mindre roligt. På onsdag har jag tid för återbesök på endoscopin. Har en del att berätta där. Är ju tal om att slippa tabletterna snart så det lär jag ju få veta då.