Aktuellt



Bazinga - I don´t care

05 mars 2010

Melodifestival

Sitter hemma nu och är trött, vilket faktiskt inte är något ovanligt.

Imorgon är det återigen melodifestival. Ser fram emot den som vanligt även om andra chansen är lite sisådär. Det är ju ändå melodifestival!
Tänkte göra upp schemat här med mina gissningar på vilka som går vidare från duellerna;

Pain of Salvation
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren


Pauline
Pauline
Crucified Barbara


Kalle Moraeus & Orsa Spelmän
NEO
NEO


Alcazar
Alcazar
Jessica Andersson

Så, då får vi se om det kanske ser ut såhär imorgon då?

04 mars 2010

Headlines

Hade en väldigt trevlig kväll igår. Fick för mig att bjuda mamma, Dan-Åke och hans son på middag. Vi bestämde oss för att hämta mat från "Basilika" nere i stan. Har inte ätit där tidigare så det var kul att prova något nytt.
Åt fläskfilé med currysås och ris vilket var mycket gott!
Men ännu en gång, hade väldigt trevligt!

Nu har jag börjat se fram emot onsdag då det bär av till Jönköping. Ska bli väldigt roligt! God mat, trevligt sällskap och underhållning!

Må gott.

02 mars 2010

Det börjar närma sig

Enligt bloggen har jag hittills skrivit 82 inlägg (detta blir alltså mitt 83e). När jag nu närmar mig mitt 100e inlägg tänkte jag att det skulle firas på något sätt. Men hur? Jag måste ha idéer!
Det ska komma att bli det ultimata inlägget. Snälla, för en gångs skull - kommentera och kom med idéer, eller frågor eller vad som!

Så till dagens aktiviteter.
Började med en körlektion som gick hyffsat bra klockan 8 imorse. Sen cyklade jag hem och upptäckte till min glädje att tvättstugan var ledig fram till 12. Så det blev att slänga in all smutstvätt. Men som vanligt blev jag aningen irriterad när det inte torkat som det skulle...
Så när tvätten var klar bar det av till gymmet med Brodden och Tess. Jag var ju nästan pinsamt lite aktiv där idag, men blir det något imorgon så ska jag ta i för kung och fosterland!

Fem minuter har det nu gått och jag har suttit här och försökt komma på något att skriva om, men det står helt still.
Det får bli en film nu, Casino Royale, och sen bär det av till sömnens rike!

Må gott.

01 mars 2010

Tänkte bara skriva...

...världens kortaste blogginlägg.

Skrivtorka

Känner ofta för att skriva, som vanligt om lite vanliga saker. Men ungefär 90% av gångerna jag loggat in och ska till att skriva står det helt still i huvudet?
Kan väl bara kort säga vad jag gör för tillfället; Sitter och lyssnar på lite musik och har lite kontakt på msn. Som vanligt med andra ord.

Må gott.