Aktuellt



Bazinga - I don´t care

02 juli 2010

Soooooooooool

Blev upplockad av Brodden i förmiddags för vidare färd mot affär och inhandla föda. Därefter ut till cement där Jennie med systrar väntade.
Låg där i solen i cirkus 4 timmar innan vi kände att det blev bra. En trevlig dag med andra ord!

Ikväll har det blivit grillning och jordgubbar och mycket roligt på ett sent kalas ute i kollo. Jösses vad trevligt jag haft det. Var till och med delaktig i någon form av fotoll. Fredrik Holzbein, haha.

Inte nog med detta. Idag råkar även vara min sista riktigt lediga dag. Imorgon och söndag innebär jobb, mina två sista dagar. Och på måndag sätter det nya fart - spännande! Kommer bli skitbra.

Nu tänkte jag kika lite mer tv innan det så småningom blir sängen.

Må gott.

01 juli 2010

Miles Away

4 dagar kvar - kan knappt tro det.
Satt precis och kikade lite till på schemat för sommaren. Ser jättebra ut. Utbildning, träning och allt som hör till kommer sommaren bestå av, underbart!

Var iväg på jobb idag för en liten avskedssammankomst. Vi tre som slutar bjöd på smörgåstårta. Fick även varsin present bestående av ett jättefint kort, en jättefin lykta samt små fina stenar till denna. Någon måste ha läst mina tankar, att jag ville ha en sån till balkongen? Blev iallafall väldigt glad. Tack!

Hann även med att sola ett slag ute i kollo i värmen som kommit åter idag. Blir faktiskt ännu mer solning imorgon minsann. Det är inte helt fel faktiskt! Bara funderar på om man skulle köpt kräm och smort in sig med innan... eller vänta till att smörja in sig med "eftersmörjan"? Hmm, väntar nog till efter haha. Så gnäller jag får jag skylla mig själv.

Börjar faktiskt må väldigt illa nu. Får dricka lite så går det kanske över? Ja, det gör det!
Blev plötsligt sugen på en av mina vaniljdrinkar. Måste nästan ta en sån bara för det.

Må gott!

Men hallåja

Är ni medvetna om att halva året redan gått nu?
Att vi är inne på andra halvan idag?

30 juni 2010

Nyttig som bara den

Idag känner jag att gjort väldigt mycket nytta.
Steg upp vid halv 7, duschade och gjorde mig klar för att köra till jobb lite innan 8. Hann sitta med och prata lite med arbetskamraterna innan öppning.
Har varit dåligt med det de senaste veckorna då jag knappt jobbat.

Så det blev hursomhelst tre timmars arbete idag för min del. Fick gjort en del nytta och som sagt även fått prata lite med alla. Inser nu hur mycket man kommer sakna folket där.

För en stund sedan kom jag hem efter att ha varit och lämnat Volvon (som jag kommer sörja ett par dagar nu) och hämtat Skodan som jag istället ska ha. Visserligen är det skönt med Skodan då man sitter högre upp och har lite mer plats mellan ben och ratt bla.

Igårkväll efter velande (mestadels från min sida) lockade jag in Brodden på en promenix. Blev lite över en timme total, varav de första 40 minuterna var rätt trevliga - haha.
Sen stötte vi ju på två typer varav den ena är politiker här i stan, alltså jag har fortfarande inte hämtat mig från denna upplevelsen?? Haha, blev minst sagt chockad.

Nu ska ja göra mig klar igen iallafall och köra och plocka upp Brodden för vidare färd mot Väla!

Må gott.

29 juni 2010

6 dagar kvar

Sitter här och bläddrar lite i min almanacka.
Det är redan den 23e april jag fick det, alltså två månader sen. Då kändes det som en evighet, men nu är det så nära. Det har gått väldigt fort. Är smått nervös nu, värre lär det bli i veckan. Men ack att jag längtar.

Av någon anledning känns det som onsdag idag. Så jag är en hel dag före min tid. Tur då man har lite att gå efter så man kommer på rätt köl igen haha.

Nu väntar jag på att ugnen ska bli varm så jag kan slänga in några bullar.

Må gott.

27 juni 2010

Fin dag

Måste säga att jag faktiskt haft en himla trevlig och bra dag idag. Tog mig i kragen och körde ut till kolonin där bla mamma var. La mig ner på en filt på gräset och solade lite för att försöka få färg bak på benen. Hur mysigt som helst.
Sen hade jag inte någon direkt ro i kroppen så jag körde iväg och handlade lite fika till oss alla. Så det blev att sitta med hela "familjen" sen på grannverandan och fika och prata. Mysigt!

Annars har det blivit lite mer solande och har hjälpt till att bygga kolonin. Eller ja, jag har spikat haha. Men tyckte det var väldigt roligt!
Så nu känns det på benen att dom varit exponerade i solen (heter det ens exponerade?), för det svider satan. Får hoppas det blir någon färg också.

En sak som är säker, jag saknar kolonilivet! Vara ute hela dagarna och bara må gott.

Svårt med rubrik

Idag sov jag verkligen länge.
Men det är kanske inte så konstigt, med tanke på att jag varit vaken väldigt många timmar hehe.

Igår blev det som sagt ut till Häljarp för att gratta Brodden. En trevlig kväll som mot alla odds slutade med att titta på fotboll, hah. Aja, det var kanske inte så farligt ändå.
Hursomhelst så var det trevligt!

Efteråt blev det en tur med bilen i den skånska natten. Körde nerom Lund och sen uppåt igen igenom småbyarna. Visste inte alltid var jag var någonstans, men hittade som tur var hem igen.
Har fått det här med att köra i mörker på huvet?

Nu väntar sex dagars ledighet igen. Får se hur dessa kommer spenderas.

Må gott.