Aktuellt



Bazinga - I don´t care

10 november 2010

Film

Såhär mitt i natten (nästan) tänkte jag kika lite film. Kommer inte till skott tidigare nämligen. Idag får det bli musikalfilm - "Fantomen på operan". Tycker faktiskt den är väldigt bra.

Under dagen har jag hunnit med ett besök på Väla. Grahl gjorde mig sällskap dit. Vi handlade båda (kors i taket) och jag ångrade mig självklart efteråt, haha. Men tycker jag fick tag i bra kläder iallafall! Det är ju huvudsaken.
Var även inne om nya ElGiganten. Det var stort ja. Och det verkade hyffsat billigt. Kanske bara är nu i början men man kan ju hoppas dom förblir det.

Imorgon är det återigen jobb ett par timmar för att sen vara ledig på fredag. Jobbar lite i helgen och sen är det ny vecka igen. Nästa fredag kommer bli den bästa fredagen på länge - då är det äntligen dags GAGA OH LALA.

Satt här nu ikväll för en stund sedan och kikade/lyssnade på en massa Madonna-klipp på youtube. Ni som känner mig vet att hon är min Gudinna, och ni som inte gör det vet det från och med nu. Det är så mycket känsla i hennes röst och hennes låtar säger så mycket om man bara ger sig tid att lyssna. Och framträdandena ska man inte prata om - det är verkligen i världsklass enligt mig!
Vill tillbaka till den 8e augusti 2009, på Ullevi. Det var en kväll jag aldrig kommer glömma.

Må gott.

09 november 2010

Leeeedig

En lagom vimsig dag har det varit på jobb idag. Men ack va kul.
Det som faktiskt gör dagarna till det där lilla extra är de härliga relationerna man har folket där, haha. Alltid lika roligt!

Nu börjar det pratas om det fruktansvärda oväder som drar över Sverige i just denna sekund! Man ser bilder på nyheterna från olika ställen i landet hur det snöar och stormar. Jag kan nästan få lite panik, för allt bara kollapsar när det blir en massa snö. Usch!
Det positiva är ju att det faktiskt lyser upp mycket. Speciellt dagar då det är klarblå himel, strålande sol och alldeles vitt på markerna - det gillar vi! Ska nog inte klaga så mycket på vintern. Man har ju en tendens att göra det varje år... samma visa om och om igen haha. Vi människor blir då rakt aldrig nöjda.

Ja imorgon är jag ledig då ja. Sen blir det ytterligare tre arbetspass denna veckan innan det är måndag igen och ännu en ny arbetsvecka inleds.

Funderar på att säga tack och adjö snart, vad tycker ni? Jag tycker.

Må gott.

08 november 2010

Ett år

I veckan är det ett år sedan du lämnade oss.
Jag saknar dig mer än jag någonsin kunnat ana.

Lyckligt ovetandes levde vi våra egna liv fram till den dagen i December...

Jag älskar dig

07 november 2010

Vill du se en stjärna

Tog bilen på en tur nu ikväll, på cirka 1.5 timme. Tänkte leta upp det perfekta stället att stanna på där det var helt mörkt och öde. Jag och titta på stjärnor har något ihop.
Stannade till i en parkeringsficka uppe på Hilleshögsbacken, där var det kolsvart förutom ljusen från stan. När det inte kom några bilar gick jag ut och tittade upp. Det var så otroligt fint på himlen ikväll - så många stjärnor. Blev nästan lite yr.
Körde vidare ner till Campingen där jag ställde bilen och gick ner närmre mot havet. Satte mig ner bakom en sånhär stor cementklump för att på bästa sätt sitta så mörkt jag bara kunde. "Wow" sa jag då. Hade kunnat sitta där en hel natt och bara titta. Varmare kläder och något varmt att dricka med sig hade gjort susen en kväll då man inte ska upp tidigt dagen efter.

Kalla mig knäpp eller vad som, men att sitta/ligga och glo upp på himlen en stjärnklar kväll är något av det finaste. Hann under mina ungefär fem minuter nere vid Campingen med att se två stjärnfall. Det ni.

Må gott!

Äntligen!

Tänkte strax iväg och handla lite ätbart. Men har förstått att dom äntligen fått tag på jäveln som skjuter oskyldiga nere i Malmö och att en presskonferens ska hållas nu klockan 13. Måste se lite av det. Äntligen har dom tagit honom!

Under tiden har jag nu suttit och försökt hitta något bra recept man kan göra någon god middag på, men helt förgäves. Vet knappt vad jag vill ha...
Får se om jag hittar något gott när jag är iväg och handlar istället. Är faktiskt väldigt hungrig idag, har inte ätit så mycket på sistone (mat då alltså).