Aktuellt



Bazinga - I don´t care

22 januari 2011

Blow

Känner att jag börjar bli förälskad i ny musik. Har blivit indragen i Keshas värld, herregud så bra detta är.
Har egentligen inte tid att sitta här och skriva nu. Så jag tackar för mig sålänge och återkommer senare.

Må gott

21 januari 2011

Fick väl ge mig tillslut

Nu är jag otroligt trött. Har haft ont i halsen i 3 veckor, snart är jag inne på min fjärde. Det är ett jäkla tjat från min sida självklart men det är jobbigt. Dumt av mig att jag inte lyssnar på vad andra säger jag ska göra bara.. haha. Ska ta en Strepsils senare för att se hur mycket det kan hjälpa.
Dagen idag har varit bra. Var iväg och fickade med lillebror på Maddes tidigare idag. Hade fått tips om deras bakade potatis så jag var tvungen att testa såklart. Och den får verkligen godkänt, för det var väldigt gott.

Var äntligen iväg och hämtade hörapparaten idag. Har lite ont i örat nu när jag inte haft den på ett tag så får ta och vänja mig igen. Men skönt att ha den lagad igen, och 450kr är ju faktiskt inte farligt. Hade som sagt räknat med betydligt mer.
Passade även på att köpa nya tabletter. Och tro det eller ej men dom har höjt priset på dom så dom går nu på hela 1221kr. Roligare hade man väl kunnat ha för dom pengarna. Räknade ut att det blir ungefär 5 kronor per tablett. DYRT!

Jobbade även ett par timmar ikväll, 17-22.30 närmare bestämt. Så nu sitter jag här hemma och tar det lugnt och ska kanske äta lite.

19 januari 2011

300

Helt otroligt vad det har blivit annorlunda nu. Jag vill bara verkligen ut och roa mig. Kan ju inte bärga mig riktigt. Blir inte bättre av att man sitter här och lyssnar på riktigt bra musik. Vad min bästa ovän än påstår är min musiksmak mycket bra. Nämner inga namn men du vet vem du är, haha. Kompis!

Tillagde en väldigt god version köttfärssås för en stund sen. Valde att pressa i vitlök denna gången som verkligen förgyller smakerna otroligt. Älskar vitlök. Hade kunnat äta det alltid.
Skulle gjort det redan i måndags men då somnade jag och orkade inte. Och igår valde jag korv med mos från Haralds. Där har jag faktiskt inte ätit på flera månader.
Vem vill egentligen läsa om min mat? Det kan man undra. Men skyll er själva. Här är det bara lite sådär ... allmänt.

Fick igår samtal angående hörapparaten. Att laga den kommer att gå på bara 450kr då det räcker att byta själva skalet på den. Vilken oerhörd lättnad det var. Stora skräcken hade varit att få köpa en helt ny. Det slipper jag ju nu. Har försäkring nu om något mer skulle hända vilket jag inte hoppas. Ska vara mer än försiktig med den nu när jag äntligen får använda den igen, troligtvis redan i slutet av veckan. Så nu behöver ni inte upprepa fler gånger... förlåt det får ni nog göra ändå haha.

Hade egentligen tänkt skriva ett kanoninlägg då detta var mitt 300e i ordningen på denna blogg. Men men, det kommer kanske... kanske inte!?

17 januari 2011

Hm ja why not liksom

Lite roligt är det faktiskt.
På jobb var där ett par som tyckte att jag såg sliten ut. Visst var jag trött imorse, det sitter kvar sedan i lördags. Men visst är det lite komiskt att jag som inte ens dricker var den man tyckte såg sliten ut idag? Haha.
Nej men nu är det som så att man har fridag imorgon. Lagom start på veckan!

Väntar med spänning.

16 januari 2011

04.40

Det som skett är liksom så att ännu en helg snart är över. Dom där bra helgerna som man liksom inte trott funnits har bara dykt upp från ingenstans. Nej, ärligt talat har dom funnits där tidigare men jag har bara valt att inte vilja ha med dom att göra.
De som känner mig sen tidigare vet vilken motståndare jag är till alkohol och allt som haft med det att göra. Efter senaste sommaren fick något att ändra mig. Varför missa allt roligt för en sån sak?
Hämtade upp ett par kollegor på kvällen igår. Det bar av hem till en annan som bor i Helsingborg för lite trevligheter. Ett par timmar efteråt körde vi ner till bowlingen för en timmes spelande. Blev väl inte jätteförvånad över min egen insats men andra inponerade väldigt. Hade bra roligt där! Lite McDonald´s senare parkerade vi bilarna nere vid hamnen och begav oss senare mer in mot stan till ett ställe som hette "Bakom". Ganska litet ställe men ändå lite småmysigt. Klockan hade inte riktigt hunnit bli midnatt så det var nästan bara vi på plats. Men vi hade trevligt ändå. Hann även med en stund inom "The Tivoli" för att sen återvända till "Bakom" där det var betydligt fullare (i flera bemärkelser) än tidigare, vilket innebar mycket bättre stämning. Kvällen bestod av dans, sång, dans, sång och lite mer av båda. Hursomhelst hade jag otroligt roligt denna kväll och som innan ser jag med glädje fram emot nästa gång!

När man får lön försvinner den nästan lika fort som den kommit. Eller ja, man påstår det... jag iallafall. Lockade med mig min shoppingkompis Brodden på lite äventyr igår på dagen. Eftersom ingen av oss vill bestämma så hamnade vi nere på Entré. Och jag måste säga att jag är rätt nöjd med mitt val av shoppingställe. Där var ju rea så det knakade om det. Fick tag i några riktigt fynd för totalt runt 1500kr. I stort sett alla mina fynd var nedsatta med 50% så jag sparade en hel del. Men den där kladdkake-liknande kakan vi åt var ingen höjdare. Aldrig mer att man äter något därifrån.

Jag är fortfarande lika stor motståndare till alkohol. Har bara lärt mig respektera andra för jag har förstått att många har väldigt stor respekt för det jag beslutat. Så ska det vara, komma från båda håll. Bra va? Men inte ska jag missa ha roligt. Verkligen inte!