Aktuellt



Bazinga - I don´t care

20 november 2010

Lady Gaga

Har ju sett fram emot gårdagen så otroligt länge, hela vägen sedan april i år då jag köpte biljetterna.
Nu sitter man här, dagen efter och längtar tillbaka.

Det finns inte mycket man kan säga om Lady Gaga och hennes show, mer än att det var något utöver det vanliga och otroligt bra. Fastnade extra för ett par låtar; "Teeth", "Alejandro", "Telephone" och "Bad Romance". Kvällens höjdare var "Poker face". Helt otroligt vad mäktigt det var att höra den, herregud alltså.
Kvällen började lite konstigt med en DJ som verkade helt från vettet, ett band som vi misstänkte gick på något och ett par andra i publiken som slängde med sitt hår i munnarna på oss. Men vid 20.30 började det bästa och höll på i nästan 2 timmar.

En väldigt rolig och bra kväll. Tackar mitt sällskap Brodden & Tess som följde med och jag ser redan fram emot nästa stora event! Haha.

Må gott.

14 november 2010

Fars Dag

Aldrig har jag känt en sån enorm lust att fira min pappa och ge honom något denna dag. Har varit så upptagen med att tänka på allt som hänt under åren att jag inte velat.
Men nu när det inte går, ja då vill man. Vill visa min uppskattning och visa att han verkligen betyder något för mig. Typiskt man vill något så mycket när det inte går...

Har iallafall precis ätit frukost. Var iväg och köpte bröd och chokladmjölk. Blev rostemackor med honung. Brödet var nog bland det äckligaste jag ätit måste jag säga.
I eftermiddag blir det fyra timmar på jobb. Har inte bil nu, så det får bli bussen. Igårkväll gick jag minsann hem. Hade annars fått stå 20 minuter på stationen och vänta på bussen och sen åka med den ungefär en halvtimme. Nja, det kändes inte allt för lockande. Så då var det tur att det var så pass skönt väder!

Nej nu får det bli en pilla och lite mer morning innan jobb.

Må gott.