Aktuellt



Bazinga - I don´t care

25 september 2010

Skadeglädje

Var ute ett slag och körde innan. Efter många om och men bestämde jag mig för att låna bilen trots allt...
När jag var påväg hem längs den tråkiga 90-vägen från Eslöv blev jag omkörd av en riktig fartdåre. Han körde väldigt fort och saknade registreringskyltar.
Efter ett tag blir jag invinkad av en polis på en kontrollplats. Fick blåsa och visa körkort och sådär som man brukar få göra. Och när jag ska köra därifrån ser jag bilen som tidigare kört mig stå där. Inte är det väl ofta dessa idioter blir tagna? Kände mig lite glad just då måste jag erkänna, haha.

Nu har jag lyckats lokalisera en spindel i taket. Den får absolut inte vara där...

Må gott.

24 september 2010

Typiskt

Dagen började väl mindre bra kan man säga. Timmarna gick och allt mer ont i magen fick jag. Men ack vilken tur. Allt löste sig efter ett par timmar och jag kunde pusta ut. Det onda i magen försvann och jag kunde återigen ta det lugnt.

Kom hem för en stund sedan. Det är helt underbart väder ute ju, skönt! Är ledig hela helgen så nu ska man återhämta sig vilket kan behövas ibland.

Ingen som har en bra bil till salu?

Må gott.

23 september 2010

Kväll

Skrev precis ett inlägg som tydligen inte gick att publicera.... Vad irriterande!

21 september 2010

Lite ljusare

Tänk vad lite sol kan göra. Man blir genast lite piggare och gladare. Och när man möts av leende på jobb gör det ju också sitt!
Hade världens otur idag. Tog nämligen bussen till jobb, och när jag nästan var framme så kom bussen - hela 2 minuter för tidigt? Hur i helskotta kan dom vara för tidiga? Man kan acceptera en liten försening, men inte förtidning...
Så jag gick till en hållplats innan och tog en annan buss därifrån, kallt som bara den var det trots 12 grader.

Har ju tabbat mig lite och har inte berättat om min helg. Fy på mig själv!
I fredags hade vi lite tv-kväll hemma hos Jennie. Skulle egentligen ut en sväng men av det bidde det inget, så vi kikade "Aladdin" istället. Mest till min och Jennies förtjusning skulle jag tro, haha.
Och i söndags blev det valvaka, även denna hemma hos Jennie. Jag och Brodden satt och retade oss på att det inte gick som vi ville - dvs den rätta vägen. Så det blev en hel del att smälta under natten och gårdagen.

Till helgen blir det bio eller liknande, hoppas jag?

Känner mig allmänt seg ikväll, ser ingen större lust till något. Så det får bli till att lägga sig snart och sooova så man är utvilad till imorgon.

Må gott.

20 september 2010

Höstdepp

Måste börja med att beklaga mig över hur valet gick. Tänker inte skriva något jättelångt inlägg om det, tänker fatta mig kort.
Är väldigt besviken på hur resultatet blev. Känner mig lite rädd inför hur de kommande fyra åren ska bli. Det jag vet är att de svaga och utsatta kommer få noll i hjälp medan vi som arbetar och alla med lite högre löner kommer få det bra/bättre.
Det är med andra ord ett par väldigt mänskliga partier man röstat fram som de största i år. Usch och tvi!

Med mörkare dagar och regn och rusk kommer höstdeppen. Det är en tid på året jag helst vill undvika, men tyvärr är det inte så lätt. När man sitter här i sin ensamhet i mörkret med knappt någon att prata med så blir det lätt såhär faktiskt... riktigt tråkigt är det. Men orka bry sig.

Kan ni tänka er att på torsdag har vi redan haft öppet i 4 veckor. Tiden går så otroligt fort. Lite skrämmande är det, men ack så roligt.

Vill man inte så vill man inte. Det är inte roligt när det är så, men vad ska man göra? Livet har sin gång, eller hur?

Må gott.