Aktuellt



Bazinga - I don´t care

26 februari 2010

Kvällning

Hittade en halv påse pytt i panna i frysen jag tog fram och har på stekjärnet. Får bli det och lite ägg till middag. Kom på att jag inte alls ätit mer än en macka tidigare idag...
Om lite mindre än en timme ska jag köra ut till Häljarp (visst låter det väl bra, "ska jag köra"?) för att hälsa på Grahl en snabbis och sen bege oss vidare till Brodden och Tess :)

Nej, jag har ju inte fått körkortet ännu så jag fick fråga mamma om hon kunde skjutsa mig eller ja...om jag kunde få köra då. Efter många om och men bestämdes det att detta gick bra!

Får nog gå ut i köket så maten inte blir förstörd.

Må gott!

Är det våren jag känner?

Var iväg snabbt för en stund sen och hämtade ett paket. Förväntade mig att kyliga, isande vindar skulle slå emot mig så fort jag kom utanför dörren. Till min stora förvåning var det istället milda, lagom vindar och fågelkvitter jag möttes av. Synen av att snön börjar smälta undan allt mer och mer tillsammans med det tidigare nämnda får en genast på strålande humör.
Trots detta vågar jag inte hoppas på för mycket, men det är ett säkert tecken - våren är påväg!

25 februari 2010

Busy, busy

Både igår och idag har jag jobbat de längre passen. Igår blev det 9-18 och idag 10-18. Det var himla längesen sist, men oj så roligt det varit. Känner att jag fått gjort lite mer än vanligt och det känns bra i kroppen när man kommer hem och är sådär skönt trött. På måndag blir det ännu ett långpass som jag ser fram emot!

Känns som att jag är rätt fullbokad kommande månad. Vet inte om det är så eller om det bara är en känsla jag har. Även detta känns ju himla skönt.
Det är allt från läkar -och tandläkarbesök till Jönköping, och kurs i Malmö. Däremellan blir det vanligt jobb, körlektioner, ett och annat träningspass och sen får man väl se vad övrig tid spenderas med. Sen är det ju lite Melodifestival kvar ju! Herregud det får man bara inte missa eller glömma. På lördag ser jag den hos Jennie, nästa vecka vet jag inte än men har redan uppmärksammat Brodden så han vet (haha) och finaldagen tänkte jag ha här hemma hos mig.

Imorgon måste jag ta itu med den här förbannade ansökningen jag inte förstår mig på. Vill få den ur världen så man kan slappna av lite mer.

Nu verkar klockan ha blivit mycket. Har inte gjort annat än ingenting de senaste timmarna...

Må gott!

24 februari 2010

Intrång

Har på senare tid fått upp rutor på datorn att försök till intrång har stoppats. Detta sker ett par gånger varje dag.
Har inte haft virus på flera år, men nu plötsligt verkar något vilja ta sig in på min dator? Misstänker nästan det har börjat sedan jag övergick till trådlöst internet, men kan det verkligen vara så?

Hmm, skumt är det iallafall!

22 februari 2010

Börjar saker bli lättare nu?

Idag sov jag nog pinsamt länge. Vaknade av att mobilen pep till av ett sms från Tess. 10.42 var klockan, så länge tycker jag egentligen inte om att sova...
Piggnade dock till relativt fort och strax efter 12 blev jag upphämtad av Brodden och Tess för fortsatt färd till gymmet. Så där spendera vi en stund med att bygga upp våra redan befintliga muskler.

Hemma igen hade "oranga kuvertet" kommit i brevlådan tillsammans med brev från öronenheten. Egentligen är det inte det allra roligaste att börja tänka på pensionssparande redan, när man bara är 21...

Må gott.

21 februari 2010

Tjolahopp tjolahej

Lite kort och gott om helgen kanske?

Igår lockade jag med Brodden till Väla en sväng. Jag skulle ju handla en del men det slutade med att det blev lite annat. Kanske är man världsbäst på att inte handla det man egentligen behöver?
Ångrade mig direkt när jag kom hem att jag inte köpt två tröjor som jag ville ha...
Hemma igen vilade jag mig och röjde undan litegrann inför kvällen.

Strax efter 18 kom mina gäster hit med pizza. Blev lite tv och vid 20 började kvällens höjdpunkt; Melodifestivalen!
Det var verkligen den bättre av deltävlingarna i år. Mycket bra musik med en mycket positiv skräll. Hade satsat pengar på lite artister men det smög sig. Blev inga pengar men det gör faktiskt inte så mycket när det blev bra ändå.

Hur denna dagen varit vill jag inte gå in på... Inte alls mycket att hurra för.

Må gott.