Aktuellt



Bazinga - I don´t care

10 december 2009

Sorg

Igår följde jag med min syster ner till farmor och faster för att kramas och prata igenom allt. Kändes oerhört skönt att få komma ner där ett par timmar och verkligen prata om hur vi kände och hur vi vill ha det med begravning och allt.
Vi fyra barn var överens om att vi ville att pappa ska ligga i samma grav som farfar, vilket vi fått veta han själv alltid velat. Känns väldigt bra!

Ringde polisen idag och pratade en stund med en väldigt fantastisk person som var bra på att själv prata och lyssna. Saker och ting känns väldigt mycket lättare då.
Har även bokat tid på begravningsbyrån för att där bestämma lite mer och få hjälp med diverse saker.
Imorgon återvänder jag till jobb. Känner egentligen inte för det men det är lika bra att komma igång. Märker nu när jag sitter hemma att det bara blir värre med allt. Så det är bättre att komma igång igen.

Ska snart iväg med Brodden och Grahl. Har ingen ro att sitta hemma och tänka en massa, bättre att vara iväg och tänka lite mindre. Kanske passar på att köpa mig själv något fint, och hittar jag något kanske någon julklapp till någon?

Allt kommer nog bli lättare iallafall. Kände mig redan på något sätt lättad igår. Får hoppas på det bästa nu! Skönt att veta att vi alla syskon hjälps åt nu för att göra det bästa av det hela.

08 december 2009

Vilket jävla år

Vila i frid pappa, 1955-2009

Ett stort tack till alla som visat att ni bryr er, betyder mer än mycket. Trots allt jag sagt om min pappa saknar jag honom fruktansvärt mycket. Min lilla pappa....

07 december 2009

Klimat och måndag

Började dagen med att sova länge, för länge nästan. Blev sen en dusch och iväg till körskolan. Körlektionen gick helt okej, men att krypköra är inte lika lätt som det låter. Får fortsätta träna lite på det hemma så jag kommer vidare och inte blir kvar här. Körde lite slalom och i något som skulle likna en 8... Hah, ja hur den åttan såg ut låter jag helst vara osagt.

Har hunnit med ett besök på gymmet. Gjorde litegrann men inte för mycket för jag hade ingen ork, armarna darrade och jag blev väldigt yr. Hann hem och åt två mackor och satte mig i soffan ett tag.
Hade nyss storebror här snabbt. Han hämtade min "gamla" tv-bänk som dom behövde. Skönt att den kommer till användning.
Var även inne om på Netto...kändes väl inte riktigt bra men till mitt försvar köpte jag inget hehe.

Om ett par minuter ska jag iväg till mamma och äta pizza. Ringde nyss och beställde så ska hämta dom först. Gottigt värre! Får skylla på Brodden som fick mig sugen på det...höhö.

I Danmark pågår nu för full det ultimata klimatmötet. Någon som tror att det leder till något? Hade verkligen hoppats det, men som det ser ut nu lär det bli ett fiasko. Men ska ändå fortsätta hoppas att man klubbar igenom något bra!

Nej, får väl iväg strax.

Må gott.

06 december 2009

Hemska tanter

Kan inte säga annat än att det var skitsvårt att somna inatt. Tyckte jag låg där och blunda och blunda men inget hände. Så man var väl inte den piggaste när mobillarmet ringde imorse, hehe.
Hade även ett missat samtal så jag trodde att dom ringt från jobb för att jag försovit mig...

Annars har dagen varit lugn. Jobbet har gått lugnt till, men lite mer hände det strax efter att jag slutat. Bland det värsta som finns är sura gamla tanter! Hoppas hon hörde allt jag sa.

Imorgon blir det återigen körlektion. Ska försöka boka in ett par till när jag ändå är därnere. Försöka köra så mycket som möjligt nu innan jul -/nyårshelgerna kommer.
Var ute med mamma ett tag igår. Fantastiskt roligt! Kan inte förstå att jag inte velat ha körkort innan...

Må gott!