Aktuellt



Bazinga - I don´t care

29 april 2010

Värme!

Ville bara snabbt skriva att jag är så glad att det börjat bli varmare. Hade 16 grader ute efter att ha slutat jobb för snart 2 timmar sen. Underbart!
Upp till 19 grader varmt kan det bli i helgen, så ska försöka vara ute så mycket som möjligt.

Nu tänkte jag lägga mig och kika "Andra Avenyn".

Må gott.

28 april 2010

Container

Fick hjälp av mamma att tömma lägenheten på skräp och annat som jag egentligen inte behöver. Blev fyra stora säckar som vi slängde i containern här utanför.
Det är ett väldigt bra påhitt att dom sätter ut containrar till oss två gånger om året där man kan slänga allt mellan himmel och jord. För visst samlar man på sig alldeles för mycket onödiga saker? Sen har man det bara liggandes ändå.

Jag orkade inte med vinden som vi tänkte ta, så vi bestämde att det får bli till nästa gång. Huvudsaken lägenheten blev något tommare.

Må gott.

Dagen

Körningen gick inte som väntat idag. Ibland har man sina sämre dagar. Felet är att jag stressar upp mig för ingenting, för det jag gör fel - det kan jag. Skärpning! Lite träning till så ska det minsann gå hur bra som helst.

Har precis varit på gymmet i lite över en timme med Brodden. Han är flitigare än vad jag är, men något fick jag gjort haha.
Får se vad som händer resten av denna dag. Sitter hursomhelst och äter banan och lite cashewnötter nu. Gott!

Lady Gaga, Malmö Arena, 19 november. JADÅ!

27 april 2010

Tisdag

Nu känns det lite mer på riktigt. Papper är påskrivna och det är lite klarare hur sommaren ska se ut.
Kommer bli riktigt bra.

Var i Lund i förmiddags, missade mitt tåg då jag inte hittade en bankomat att ta ut pengar till biljetten till... så tog en sväng mot affärerna och Åhléns.
Skulle ha hjälp i eftermiddags av mamma att slänga en massa skit i containrarna. Hittade dock inte kortet upp till vinden så det blev inget. Efter väldigt många om och men hittade jag det, så vi tar ett tag imorgon istället! Kan vara rätt skönt att bli av med onödigheter man samlat på sig under årens lopp.

Nu börjar min tv-kväll och slutar först om ungefär 3 timmar. Underbart!

Må gott.