Aktuellt



Bazinga - I don´t care

15 juli 2010

Krasslig

Ja, nu har det dära som alla andra "drabbats" av kommit till mig. Har gått och blivit lite småkrasslig. Täppt i näsan och ont i halsen. Inget roligt alls.
Så det blev ingen karneval idag. Men imorgon hoppas jag på att må bättre så jag kan smita ner, hoppas någon vill med!

Nu tänker jag ta en Panodil och efteråt en dusch! Blir tidigt i säng ikväll.

Må gott.

14 juli 2010

Uppfinning

När man kör här på vägen utanför området kan det ibland kännas omöjligt att hitta en plats till bilen. Ibland upptäcker man en men hoppas på att det finns en längre fram, och då finns det såklart inte. Ibland ser det ut att vara fullt längre fram så man tar en hyffsat långt bak, men upptäcker ändå flera tomma fickor.
Det är alltså enkelriktat på den vägen, så det är inte så att man kan vända o köra tillbaka heller...

Så varför kan inte någon uppfinna hjul som man kan vrida 90 grader (både fram och bak), så man sidledes kan ta sig in där man får plats men där det är omöjligt att komma in?

12 juli 2010

Hihi

Alltså vet ni vad?
Det känns som att jag börjar trivas, inte bara bra utan riktigt bra. Vill man så går allt, så är det bara. Och jag vill så otroligt mycket! Underbart värre.
Helgen har också varit bra. Fredagen spenderade jag kvällen tillsammans med fler andra trevliga nissar ute i Häljarp där det grillades, pratades och allt som hör till!
Lördagen bjöd Tess hem oss på pool-bad hemma hos Grahl, haha. Hur skönt som helst vill jag lova.
Och igår söndag begav jag och Brodden mig ner till Barsebäck där vi mötte upp Grahl för att lapa sol. Men det var ju scheisse mycket folk där. Varför ska alla dit just när vi ska dit? Haha. Fick ingen parkering på parkeringsplatsen så fick stå ute på gatan..

Tro det eller ej men jag åkte ut till Häljarp igen för att kika VM-finalen på kvällen. Tröck i mig en stor B&J vilket de övriga verkade imponerade av.

Nu tänker jag sluta skriva för denna gången! Har som vanligt glömt allt, haha.

Må gott allesammans!