Aktuellt



Bazinga - I don´t care

13 februari 2010

Lördag

Ett par timmar jobb, 11-17 närmare bestämt. Ikväll melodifesival!

12 februari 2010

Nu får det räcka...

Ja, igår var en kväll man mådde dåligt på. Det blev lite sisådär från min sida och ett blogginlägg jag inte ofta skriver. Ibland måste saker och ting ut bara, känns skönare.

Man har ju läst överallt så trötta folk är på vintern. Jag vill gärna vara med i den gruppen. För det är så otroligt kallt, och mer är påväg? Pratade precis med min farmor och där snöade det väl utav bara den.
Jag har visserligen tyckt det varit lite härligt nu i dagarna när solen varit framme, himmlen varit blå och snön legat vit. Men nu när jag sitter här och tänker efter vore lite värme inte det allra sämst tänkbara att ha... Så Moder Natur, snälla?

Nu ska jag bara sitta i soffan en stund, sen blir det lite kvällsmat och tv eller något.

Må gott!

11 februari 2010

Depp

En ny period av nedstämdhet verkar ha drabbat mig. Tänkte skriva ett sånt "tyck synd om mig inlägg", fastän jag inte vill att man ska göra det...För själv gör jag det inte.

Dom senaste månaderna har man haft en del kring sig. Pratar förstås om allt som rört pappa. Jag har på sistone sagt att jag inte vill veta av honom, att jag hatar honom för allt han gjort. Jag har till och med önskat att han inte funnits längre för det skulle bli så skönt. Nu kan jag inte annat än att undra hur fan man kan önska en sån sak?
Sedan den 7e december har jag burit en sorg inom mig som inte velat släppa taget. Sorgen efter min pappa. Sorgen att ha förlorat någon som trots allt betytt enormt mycket för mig, som jag vetat man kunnat prata med om precis allt. Någon som kommit med kloka råd och ord när man haft det jobbigt.

Blev så glad alla gånger du svarade och var pigg och glad, detta kunde göra mina dagar så mycket lättare. Jag känner fortfarande ett enorm behov av att få ringa dig, få prata med dig, få höra din röst. Men detta är något jag får inse inte är möjligt längre.

Jag behöver någon att prata med. Någon som lyssnar. Nu finns inte du längre och jag vet inte vad jag ska göra.

Sista gången jag träffade dig var när jag kom åkandes förbi då vi skulle köpa något att äta under målningen av mitt vardagsrum.
Sista gången jag pratade med dig var du dålig och hostade något enormt. Det blev bara ett kort samtal, men jag kunde inte sluta tänka på att du var dålig.
Bara några dagar senare somnade du in, för alltid. Jag saknar dig så jävla mycket så jag vet inte vad jag ska göra. Jag behöver min pappa, jag vill veta att han finns där.

På onsdag ska vi sänka ner urnan med det som en gång varit du. Din sista vila kommer du få sidanom din pappa.

Vila i frid, min älskade pappa.

10 februari 2010

Duktig

Måste bara säga att jag varit duktig idag. Har varit ute och gått trots isande vindar. Blev promenad på sammanlagt 1.5 timme. Inte dåligt! Hade man bara kunnat fortsätta med det...

09 februari 2010

Grått, trist, och kyla

Ett kort, snabbt inlägg här nu innan man ska iväg hinner jag nog med.

Låg kvar i sängen en stund efter att jag vaknat, tog mina droppar och försökte vakna till liv. Sen blev det bussen till stan och banken för att växla lite pengar.
Det är väl vad jag gjort idag, haha. Måste bara leta upp mina byxor igen som är fulla med målarfärg. Fryser lite idag. Ska alltså ha dom på gymmet sen, blir hämtad om några minuter.

Jag har väldigt god lust att resa till värmen, någon som vill med?

Må gott!

08 februari 2010

Idioter finns det gott om

Precis som rubriken säger så är det så att det finns gott om dom - idioterna. Blev något irriterad och nästan arg innan när jag fick höra hur man kan behandla andra människor. Fan ta dom!

Förutom irritationen har dagen bestått av lite saker. Var iväg med storebror och lämnade nycklarna till pappas lägenhet och var även med en sväng hemma hos honom efteråt.
Har nu äntligen fått tid till urnnedsättning nästa vecka, på onsdagen. Skönt att det snart är över! Bara X antal brev att skicka iväg sen så man kan gå vidare.
Körning har det också blivit, "Inledande tätort". Gick bra sånär som på ett motorstopp (som faktiskt blivit färre nu!) som jag fick vid trafikljusena vid Hvilan. Tycker det är väldigt roligt att vara ute och köra, känner att man lär sig mer än man tror och bättre trafikskola vet jag inte om jag kunnat hitta. Supertrevliga, duktiga och framförallt roliga personer som jobbar där. Inte en körning utan minst hälften av tiden har gått till att skratta.

Nu får jag faktiskt ta och leta upp mina träningsbyxor. Blir hämtad av Brodden om ett par minuter för att åka ner och gymma. Sen får man se vad som händer ikväll.

Må gott!

07 februari 2010

Långtråkig dag

Söndagar borde förbjudas och ersättas med en mindre meningslös dag. Det är alltid skönt att vila, men så mycket skönare om det vore en roligare dag!

Imorgon har jag att göra. Ringa och försöka boka tid för urnsättning, lämna in nycklar på HSB, växla pengar och övningsköra! Ja det var väl det, men ska försöka hinna med allt på förmiddan.

Igår jobbade jag på förmiddan och på kvällen fick jag besök av Brodden & Grahl, lagom till Melodifestivalen. Orkar inte dra upp allt om den för då lär jag aldrig kunna skriva klart, hehe. Hursomhelst tyckte jag att Salem al Fakir var kvällens bästa. Gillar inte honom i vanliga fall så detta va en väldig överraskning.
Spelade även lite PS3-spel efteråt som Grahl hade med sig. Jag är inte mycket för pang pang eller liknande, men ärligt talat blev jag lite förtjust i just detta ändå! Det måste vi spela igen?
Såg film senare på kvällen, förutom Per-Arne som somnade. Tyckte den va lite läskig emellanåt när man hoppade till. Blev dock själv väääldigt trött frammåt slutet.

Har även konstaterat att det bara blivit ett gymbesök i veckan som varit. Men det har varit annat man varit upptagen med och väderlaget har ju också ställt till det... Hehe. Men nu banne mig ska det bli andra bullar kommande vecka!