Aktuellt



Bazinga - I don´t care

24 april 2010

Såhär dagen efter

Tänka sig, jag har fått ett nytt jobb. Kan fortfarande knappt tro det är sant.
I juli sätter vi igång, känner på mig det kommer bli en fantastisk upplevelse att få vara med från början och vara en del av något så stort. Är så oerhört glad (bara förnamnet).
Har egentligen lite svårt att förstå det, så stort är det för mig. Är dock evigt tacksam för denna chans!

23 april 2010

Är det verkligen sant?

Är så glad så det går inte att beskriva!

21 april 2010

Kallt...igen

Tog bussen från stationen innan, tänkte byta vid Posten. Precis när jag hoppar av bussen så kommer den jag skulle ta (åt andra hållet). Så fick gå hem i denna oerhörda kyla. Vinden är så kall så det är knappt sant. Är det inte snart maj? Eller?

Har fått nya hårddisken och skivor att installera om allt idag. Det roliga är att jag själv inte kan så jag tänkte kanske försöka liiiitegrann, och klarar jag det inte får jag nog tigga hjälp.
Lämnade in hela datorn i förmiddags för att förhoppningsvis kunna få hjälp att rädda bilderna från den. Den gamla hårddisken måste jag skicka tillbaka och den skulle tydligen bara skickas till något ställe där dom raderar allt för att kika på den och använda den till att kunna göra bättre sådana i framtiden... Så har varit lite smått orolig att det inte skulle gå att rädda dom, men vilket toppenställe som hjälpt mig!
Bara för det är så kallt tänker jag ta bussen ner, annars blir det iskall motvind påvägen hem. Det i samband med lite luft i däcken tycker jag inte är bra (men får skylla mig själv, haha).

Var ute och körde motorväg idag. Gick väl sisådär men nu vet jag vad jag på magiskt vis ska göra mycket bättre imorgon. Kändes väldigt läskigt att köra så fort och köra om, blev en del misstag men som sagt - jag klarar det! Har man bara viljan (som jag har) så är ingenting omöjligt!

Nu har man levt med hörapparat i en vecka. Har märkt viss skillnad. Hör ljud mer tydligt än innan etc. Så jag är jätteglad för denna hjälpreda!

Nej nu får det vara nog för denna gången!

Må gott.