Aktuellt



Bazinga - I don´t care

12 mars 2011

Dagen med stort M

Vilken skön dag det är idag. Allt känns sådär allmänt lugnt och rofyllt. Solen är lite halvt framme men klart det är lite småkyligt i vinden, men det är ingen större fara med det.
Sov till lite innan 12 idag. Gissa om jag var trött eller inte?

Var iväg och tvättade Mitsu innan. Blev väldigt mycket finare även om jag efteråt ser att jag nere vid kunnat ta lite mer, men det får bli nästa gång. Fick hjälp av mamma också som visade mig hur apparaten fungerada så kanske att jag klarar det själv fortsättningsvis.
Körde iväg och handlade hem lite föda. Får väl medge att jag inte ätit så värst mycket på iallafall två dagar nu så känner mig inte helt hundra. Men skit i det! Har åtminstone fått i mig frukost nu - mannagrynsgröt med mjölk och apelsinjuice till detta. Mycket gott!

Ikväll gäller det. Ikväll är det final i festivalernas festival. Ska bli väldigt spännande och jag hoppas jag har rätt denna gången, annars blir jag som vanligt väldigt besviken. Lite bra placering bör vi väl ändå få i Düsseldorf i år, eller hur?

08 mars 2011

Snabbuppdatering

Känner att det var några dagar sen jag skrev något av visst "intresse" här.

Sitter här hemma med datorn i knäet, klockan är 08:54 och jag är vaken på min lediga dag. Varför undar ni säkert? Det är så att jag ska iväg till doktorn. Ska strax bege mig till bussen och sen även tåget mot Lund. Där får vi se hur det går med det hela. Antingen ser det bra ut eller så gör det inte det. Brukar väl i och för sig vara så?

På torsdag har jag inbokat sånhär 100 milsservice på bilen. Är uppe i cirka 126 nu så jag har överskridit litegrann, men det har dom sagt till mig var ok. Så hoppas f-n att dom inte säger något. Men det hade inte förvånat mig med tanke på "materialkostnaden" som jag tydligen ska stå för på 868kr....



Nej nu måste jag borsta tänderna och sen bege mig!



Må gott.