Aktuellt



Bazinga - I don´t care

15 oktober 2010

Frei tag

Förstår ni vad jag vill ha sagt med rubriken? Om inte, okej.

Nu har klockan faktiskt hunnit bli 13.02. Jag har gjort så lite som möjligt idag, men ändå något. Tänkte strax promenixa bort mot jobb faktiskt. Ja jag ska GÅ. Tar runt en halvtimme men det är ju bara jätteskönt. Hade hellre tagit bil så jag kunnat handla lite mer med mig hem.
Vill för övrigt ha bil idag för jag är extremt shoppingsugen... Kanske är lika bra att jag inte har någon bil då? Det kan inte vara sunt att shoppa så mycket... JODÅ.

Må gott.

13 oktober 2010

Underbart ju

Idag fick jag äntligen tummarna loss och begav mig ut på en promenad. Det har varit en riktigt underbar höstdag idag med sol och ingen blåst.
Gick genom kyrkogården, över exan och ner till havet. Hittade en bänk där jag satte mig och bara njöt. Det var tyst, lugnt och varmt där jag satt. Kände ett visst lugn inombords som jag inte känt på väääldigt länge. Så ska ta mig i kragen och börja gå så ofta det är sånthär väder och jag inte jobbar.
Runt 1,5 promenad blev hursomhelst.

Nu ska jag bara sitta i soffan lite, och vara sådär härligt trött som man blir.

12 oktober 2010

Warum ist die Banane krum?

Den frågan kan man ju faktiskt ställa sig - om man vill.

Vill säga att jag faktiskt är nöjd med min dator. Ska bara vänja mig vid Windows 7 så ska det nog gå alldeles utmärkt. Är väldigt tacksam för att precis allting redan var installerat på den. Har aldrig förr varit med om något liknande. Det brukar ju sluta med att man vill slita av sig allt hår när allt ska installeras...
Ska även försöka programmera in i mitt hjärnkontor att den är bredare än min gamla, med siffertangenter längst till höger precis som på ett "vanligt" tangentbord. Me like!

Blev ett kort arbetspass idag, 1130-1530 närmare bestämt. Brukar lite på skämt säga att dessa dagar tar musten ur en för dom är så otroligt långa. Skämtet brukar gå hem, hos mig. Haha, ja jag är lite småtråkig ibland.
Vaknade vid tjugo över 8 imorse av att ett nollåtta nummer ringde på mobilen. Svarade så var det en dryg gubbe som frågade "är Pelle där?". För femtonde gången är det numret inte till någon Pelle. Inte heller är jag en elektrikerfirma som faktiskt flera stycken ringt mig om?! Eller om det var något elbolag. Förstår inte att så många fått mitt nummer till det? För när dom läser upp det från sina lappar så är det verkligen mitt. Antingen har dom fått fel för sig eller så är där någon som driver med dom.... hoppas på det första.

Ikväll är det en väldigt bra tvkväll. Den inleds med Paradise Hotel 19.30 och slutar först 22.55! Hösten är ju bra på så sätt.

Nej nu ser jag att Desperate Housewives fortsätter. Då vill jag inte sitta här och skriva mer.

Må gott.

10 oktober 2010

Piggnat till

Som rubriken antyder har jag nog piggnat till lite nu. Åtminstone till humöret. Det har varit långt nere på botten idag, riktigt långt ner. Tro inte att jag försöker få folk att tycka synd om mig, för det gör jag inte själv. Men det är ju så vissa dagar, eller hur?
Men nu ikväll efter att ja fått lite mat i kroppen så har det bidragit till att man piggats upp en aning. Inte helt fel!

Sitter och pratar lite tatuering med min bror nu, över msn. Han ska få sin andra om ett par veckor och återigen är jag väldigt intresserad av en själv. Vet dock inte var och vad. Men samtidit vill jag inte?
Som jag gjorde klart för honom beror min tveksamhet lite på att jag ju har problem med mina armar. Har ju enorma muskler som bara växer liksom och blir större. Då töjs ju en eventuell tatuering ut, eller hur? Alla förstår säkert inte vilket problem det innebär att vara så muskulös.


Må gott.

Söndagstristess

Hade förjäkla svårt att somna inatt. Var ute och körde en timme ungefär, kom hem vid 2. Gick väl in i lägenheten och slängde mig mer eller mindre direkt i sängen och somnade. Sov nog bara lite halvt tror jag. Vaknade nästan klarvaken efter 5 och blev väldigt irriterad över hur svårt det var att faktiskt kunna somna.
Som om inte det räcker. Nu har datorn börjat envisas med att stänga av sig själv md jämna mellanrum. Vet inte varför den håller på så. Den är nu 3 år gammal, vet inte om det är gammalt för datorn? Så jag är väl så illa tvungen att införskaffa mig en ny.... nya utgifter på nått oväntat.

Var ute i Häljarp igår och firade Tess som idag blir 22 - Grattis! :)
Fick jättegod mat och efterätt. Tack!

Blicken, talet, sättet, lukten - ryser av obehag