Aktuellt



Bazinga - I don´t care

14 december 2010

Fri så det stänker om det

Nu sitter jag hemma i min soffa och är trött.
Men det är en trötthet som kommer av att ha gjort något, något vettigt. Så det är en bra sådan!

Har funderat rätt intensivt faktiskt de senaste dagarna på om jag inte bör ta och få fixat med hörapparraten. Det kommer att kosta ett par tre skjortor, men frågan är om det inte är värt det? Kommer därför vakta den med mitt liv så inte även denna förstörs. Känner att jag inte alltid klarar mig utan den.. Hör ju som en kratta i många fall och hör inte mig själv alltid när jag pratar. Så för att inte skämma ut mig och prata för högt väljer jag istället att prata tyst vilket inte alltid är så bra. Aja, det löser sig!
Och imorgon är jag ledig. Sen blir det två jobbedagar till denna veckan och ledig i helgen igen.

Insåg att det är jul nästa vecka. Har inte köpt en enda julklapp. Fast det har jag visserligen sagt att jag inte tänker göra... Men när alla andra gör det så smittar det faktiskt av sig och jag SKA köpa minst ett par julklappar! Så i helgen får det bli, då ska jag banne mig ha tag i några.

Köpte lite fler doftljus på Ikea häromdan när jag var iväg med Brodden. Har dom fortfarande inpackade i plasten dom ligger i, men herregud vad det luktar gott. Röda bär och även lite rosor! Undrar då hur det luktar när dom väl tänds.

Har faktiskt ätit en gång idag. Blev en sväng inom McDonalds med Summe efter jobb. Men ska ta och göra spaghetti med köttfärssås snart också. Gott!

Må gott.