Aktuellt



Bazinga - I don´t care

25 mars 2010

Vårvärme

Fick nästan en chock när jag gick till körskolan tidigare idag. Hade sett att det blåste lite så jag antog att det skulle vara kyligt. Så tog med vantar för säkerhetsskull, men när jag kommer ut möts jag av en värme som inte går att beskriva (jo det gör den, men ja).
Det har alltså varit en underbart varm och skön solig dag idag. Upp mot 15grader har det varit och ska tydligen fortsätta vara hela helgen! Hoppas detta håller i sig lääänge nu!

Körningen gick bra idag, med ett par mindre fel bara som det lätt kan bli. Men jag var nöjd när jag var klar.
Nu har jag snart avklarat steg 10 och har därefter endast stor landsväg, motorväg och halka kvar! Kan inte förstå att körkortet närmar sig med stormsteg nu, man blir ju bara mer taggad då.
Blev upphämtad direkt efter för färd mot gymmet. Gjorde lite mer än igår (vilket jag faktiskt fick träningsvärk efter??) så det kan man säga var bra, hehe.

Imorgon väntar en, för mig, stor dag. Jag hoppas och vill så mycket så det finns inte. Ser verkligen fram emot det även om jag är aningen nervös. Bättre att vara nervös än inte tror jag? Då blir det bara bra.

Må gott.

24 mars 2010

100

Utan att jag vetat om det har min blogg fyll 100. Detta är dock inlägg 101 så nu siktar vi på 200!

Grattis, eller något.

21 mars 2010

What a week

Samtidigt som jag haft en del mer än vanligt att göra i veckan som varit och varit glad för det har det varit en hemsk vecka. Vill inte gå in på varför för jag vet inte, men den har varit väldigt lååång.

Så köpte jag ändå skorna igår. Har tittat på dom vid två tillfällen de senaste två veckorna, så man kan säga att det blev tredje gången gillt eller något. Var inte farligt dyra och lite snygga!
I vanlig ordning ångrade jag mig när jag kom hem. Inte för att jag köpt skorna utan för att jag inte köpte mer kläder. Får bli nästa gång, kanske?

Minns inte om jag skrivit det innan. Men efter i onsdags känner jag mig mer taggad än någonsin inför mina uppgifter. Ska snart sätta mig och försöka få ihop lite nya rutiner som kan fungera på ett så smidigt sätt som möjligt. Kommer bli jättebra!
Man kan ju göra det bästa av kommande månader. Förhoppningsvis har jag nytt jobb till hösten och kan ta mina nya "kunskaper" med mig dit. Hur som helst, det ordnar sig alltid på något sätt!

Ska för första gången i mitt liv få ärva på "riktigt". För ett antal dagar sen fick jag hem ett brev angående detta. Och ärligt talat kan känner jag att jag inte vill... det är inte mitt egentligen. Hemskt!

Känner att det finns en del att skriva om, men det får bli en annan gång.

Må gott!