Aktuellt



Bazinga - I don´t care

26 juni 2010

Lördag

Imorse blev det till att stiga upp lite före 6, för att hoppa in i duschen och göra sig klar för jobb.
Vädret såg ut att bli lite sisådär, så jag tog faktiskt bilen hela vägen - haha. Tog en liten extratur bara för att det skulle kännas bättre.
Kan knappt tro det bara är 2 arbetsdagar kvar på Konsum nu. Nästa helg blir mina sista dagar. På måndag om en vecka väntar nytt jobb, och jag längtar.

Om ett tag bär det av ut till Häljarp och Brodden som fyller år - grattis till dig!

Må gott.

25 juni 2010

Hej igen

Måste skriva av mig.
Nu är det ännu en dag av ensamhet. Den är självvald, så det säger jag inget om. Däremot är det jättetråkigt vad man går miste om bara för det, en massa roliga saker.
Det är ju bekant att alkohol är något jag är väldigt emot, det ställer till så mycket. Har sett den tråkiga sidan av detta.
Att man alltid måste hälla i sig mängder av detta, för att bli full? För att våga mer? Då är man ju en mes om något. Hade gett vad som helst för att någon skulle lova att det skulle bli lagom, bara för en gång. Tyvärr kommer det aldrig hända.
Kan inte ha roligt som man vill vid såna tillfällen. Folk blir något annat än vad dom egentligen är. Menar verkligen inte alla med detta, det finns ju undantag.

Kan bara inte se glädjen med att supa ner sig och sen må skit dagen efter? Och samtidigt förstöra sin kropp. Jag vet jag är en tråkig person, men jag vill bara ha ett bra svar på den frågan

Hoppas någon förstår mig...

Midsommar - Jippie då...

I år förknippar jag midsommar med två saker:
- Alkohol och en jävla massa supande
- Och att min senaste midsommar blev en av dom bästa på länge, att det var sista gången jag verkligen umgick med pappa som nykter. En mycket fin dag. Önskar det kunde varit en sån dag i år också, men jag har valt bort allt pga detta jälva påhitt som börjar med A.

Men nu tänkte jag köra och se om jag hittar någon trevlig present!

24 juni 2010

Hett, hett, hett

Ack att jag är trött. Solen har även idag tagit musten ur en.
Blev nästan fyra timmar ute i solen i Barsebäck idag. Har varit riktigt härligt att bara ligga ner och inte göra mer än att njuta av värmen. Lite mer fläkt kunde vi haft, men man kan väl inte få allt här i livet.

Nu när jag kom hem såg jag riktigt hur röd jag blivit på alla håll och kanter - utom bak på benen.... Hur svårt kan det egentligen vara?
Får iväg och se om jag hittar någon bra kräm att smörja in mig med. Apoteken har ju stängt. Dumt att jag inte tänkte på dom tidigare.

Ska iallafall försöka duscha nu. Får bara ta det aningen kallare än vad jag brukar, haha.

Må gott!

22 juni 2010

Sol

Är så trött nu, somnade nog till en kvart innan.
Det känns som man varit iväg på världens tuffaste gympass, men så är inte fallet idag haha. Åkte ner till Barsebäck med Brodden och Grahl där det blev solning för hela slanten. Väldigt skönt var där att ligga. Dock började det blåsa lite mer mot slutet, så man frös lite.
Efteråt åkte vi till Barsebäcksverket och hälsade på Tess, där dom även bjöd på fika!

Nej nu ska jag försöka piggna till lite.

Sommar igen

Nu sitter jag återigen på balkongen. Det var någon vecka sen sist.
Visserligen småfryser jag litegrann, men det blir förhoppningsvis varmare under dagen.

21 juni 2010

Goddag

Igårkväll hade jag lite problem med mitt internet.
Ringde Bredbandsbolaget och efter 17 minuters köande kom jag fram och fick väldigt bra hjälp. Det tråkiga var bara det att jag efter allt detta inte kommer in på den MSN och hotmail-adress jag använt de senaste åren - står att lösenordet är felaktigt.
Så kanske har någon eller något luskat ut mitt lösenord och ändrat det. Väldigt tråkigt och inte alls bra..

20 juni 2010

Billös

Ikväll är en sorglig kväll. Har sedan i fredags varit bilägare. Har under helgen ägt en volvo v50. Har förälskat mig totalt i den och tycker den är så skön att köra.
Men nu var jag tyvärr tvungen att lämna tillbaka den till mamma och DanÅke. Haha, har blivit helt körgalen.

Men nu verkar det som att jag kan ha den fr.o.m onsdag och långt fram igen. Åh jag är lycklig! Låt det bli onsdag.