Aktuellt



Bazinga - I don´t care

22 december 2009

Good evening

Så var denna händelserika dag över.
Har fått uträttat en hel del idag, däribland körning som jag tyckte kändes väldigt bra - men framförallt rolig!

Har snöat mer idag, men inte alls så mycket ändå som var väntat. Slutade för någon timme sen, men det kanske kommer mer? Det får man ju se så småningom.
Är ledig imorgon och sen väntar jobb på julafton och juldagen. Missar Kalle Anka men mig gör det inget, har sett det några gånger innan.

Tänkte värma lite mat nu som mamma skickade med hem - gott!

21 december 2009

Helgen som varit

Snön är som bekant på besök hos oss, den ser inte ut att försvinna förrän längre fram. Mer är påväg och kylan vill inte ge med sig. Det är bara att gilla läget.
Satt och tänkte på att det faktiskt är jul om inte mindre än ett par dagar. Har fortfarande 0 julkänsla, men måste erkänna att jag var på klappjakt idag. Hittade tyvärr inget men än är det lite tid kvar! Ett par stycken minst måste jag ändå köpa.

Fick iväg ett mejl igår till bovärden igår att det är så otroligt kallt i lägenheten, så han kommer och kikar på det. Hoppas det finns något fel som går att rätta till.
Har mer och mer lust nu att på allvar ta tag i att få gjort vid hallen också. Sen tänkte jag att mitt sovrum får stå på tur.

Lördagen bestod mest av allmän "latning" på förmiddag för att sedan ta sig till jobb ett par timmar på kvällen.
Igår blev det också jobb, fast på förmiddagen, och bio på kvällen med Brodden & Grahl. Blev "Avatar" som jag blev stormförtjust i. Man fick följa med in i en helt fantastisk värld med lugn och sånt som jag inte kunde låta bli att må bra av.

Imorgon blir en händelserik dag. Då står jobb, prästbesök, körskola och gymning på schemat.
Ser fram emot körningen, men skulle det bli mer vinter under natten finns ju risken att det blir inställt. Måste börja läsa lite i boken nu så man inte kommer helt oförberedd.

Må gott!