Aktuellt



Bazinga - I don´t care

06 november 2010

Leeeedig

Ja då var det min lediga helg igen. Det går så fort tycker jag. Inte bara helgen utan dagarna fram till just dessa helger.

Jobbade ett långt pass igår, 9-19. Fick sån otrolig hjälp så jag blev glad som jag vet inte vad. Dagen var som vanligt bra på jobb. Man hade att göra hela tiden, vilket ju är precis som det ska vara!
Efteråt körde jag hem lite fort och rymde undan. Blev även inringd som taxi lite fort och självklart ställde man upp. Strax efter jag kom hem så kom häljarparna hit. Kikade lite Idol och så.
Sen tog jag fram lite lasagnette och åt middag vid midnatt - det var gååått!

Nu har nedräkningen börjat på allvar. Jag ser fram emot det flest av alla. Idag är det alltså bara 13 dagar kvar till Lady Gaga. Det kommer allt bli en häftig upplevelse.

Läste en rätt otäck artikel innan om Chrons sjukdom. Var om en kvinna som i stort sett inte kunnat/kunde äta fast föda utan hon hade levt på flytande föda i flera år. Hon hade tvingats genomgå 11 operationer och fick tillslut be doktorn om att få en påse på magen.
Om jag inte blir lite orolig då så ljuger jag. För orolig blev jag. Hoppas det inte kommer gå så långt med mig. Tror inte det för det upptäcktes i ett milt stadie så att säga och tabletterna sägs jag ju få slippa snart eventuellt - skönt! Men ja, skrämmande det här med alla diverse sjukdomar som finns.

Nog om det.

03 november 2010

Novembertråk

Jag tycker faktiskt att November är en meningslös månad. På senaste år (vad jag minns) har det bara varit grått, regnigt och allmänt trist. Inte nog med det så är det ju kallt!
Så därför får man göra det bästa av det hela. Hade det inte varit för jobbet och alla bra människor där hade jag nog valt att gå i ide eller något.

Inte nog med det är det ju bio på lördag, som jag tidigare nämnt, med herr Grahl. Blir "Saw 3D" som jag nu ser mer fram emot efter att nyss ha sett trailern. Har faktiskt ett tag varit inne på att vilja se sånahär sjuka filmer. Skräck, rysare, riktigt läskiga filmer. Varför vet jag inte för jag blir så rädd.
När vi såg "Paranormal Activity" här hemma hos mig för något tag sedan hade jag två stycken sidan om mig som nästan somnade så tråkig dom tyckte den var. Själv satt jag och var riktigt rädd och vågade knappt ha mörkt här hemma sen på natten...

Men titta. "Efter regn kommer solsken".

må gott!

31 oktober 2010

Glücklich

Vad är det frågan om?
Jag är på gott humör idag!? Det var längesen jag kände sån här lycka och glädje helt utan anledning.

Kanske är det för vintertiden? Fick ju sovit en timme längre idag. Ställde dock inga klockor mest för jag inte kom ihåg huruvida dom vred om sig själva. Så när jag vaknade sådär efter 10 låg jag kvar ett tag till för att klockan kunde ju faktiskt vara lite efter 9 egentligen.
Gick upp trots allt strax vid halv 11 och mycket kikade på texttv vad klockan var. Och mycket riktigt hade klockorna vridit tillbaka sig själva. Teknik är bra ibland!

Om två timmar ska jag jobba. Blir ett kort pass idag på 4 timmar, men det är bara underbart. Herregud ja jag trivs så bra så det är inte sant!

Nej nu får jag, hm ja jag vet inte riktigt.

Må gott!