Aktuellt



Bazinga - I don´t care

04 juni 2010

It´s always sunny in Landskrona

Idag har det ju varit en minst sagt kanondag.
Kan säga som så att dagen i stort spenderats ute på balkongen. Har solat i nästan alla möjliga ställningar haha. Nej, men man får ju göra det bästa av vad man har. Eller hur?
Tro det eller ej men nu sitter jag härute igen!

Må gott.

Lyckat

Efter att ha legat framför tv:n och sett två avsnitt av OC tyckte jag det blev dags för frukost. Fick mig ett ryck och blev väldigt sugen på att äta ute på balkongen. Vädret är ju bara helt underbart.
Så nu sitter jag med benen ut i solen och jag själv lite i hörnan sålänge. Sen blir det minsan till att sola kroppen också.

Igår hade vi en mycket trevlig kväll med jobb. Bowling, mat, trevligt sällskap. Det var verkligen en bra kväll!

Vad som annars sker idag återstår att se. Men dagen ska inledas ute på balkongen iallafall.

Må gott.

03 juni 2010

Buhu

Sitter (för stunden) i soffan och tycker synd om mig själv.
Huvudet mår inte bra, magen likaså. Känner mig helt orklös i kroppen. Är det någon form av sjuka som är på G? Hoppas verkligen inte.

Ska på personalfest ikväll med jobb. Ska bli trevligt får ja hoppas. Roligt att träffas utanför också.
Körningen idag gick väl bra, bara det att nervositen börjar ta ett jäkla tag om mig nu. Det som kommer få mig misslyckas är just den, men ska försöka jobba bort den. Ska inte behöva må såhär redan 3 veckor innan?

Får se om jag kanske sätter mig ute på balkongen ett slag? Vet inte om magen klarar det, men det ska den banne mig göra! Säger jag att den ska det så ska den, punkt slut.

Må gott.

02 juni 2010

Trevlig dag

Som ni redan vet blev det solande på balkongen idag.

När jag tröttnade på det cyklade jag hem till mamma där vi båda satte oss på balkongen. Pratade om allt och inget, rätt trevligt faktiskt. Fläktade skönt men det var lite varmt då jag hade en svart tröja på mig, hehe.

Efter ett tag (till) i solen åkte vi iväg och handlade lite. Så nu har jag fyllt på i kylskåpet. Ska ju försöka få lite bättre vanor nu...



Kom iallafall precis hem. Så ja, det har varit en bra dag idag. Fler såna hoppas jag på!



Må gott.

Njuuuuut

Äntligen kan man njuta lite extra av ledigheten.
Har nämligen suttit ute på balkongen i drygt 1.5 timme. Första timmen satt jag och solade och nu är det bara benen som får försöka få lite färg.
Visst blir man genast på bättre humör när solen kikar fram?

Är i övrigt rätt rastlös och känner att ja vill göra något. Fråga är bara som vanligt - Vad?

Var iväg på körskolan idag och gjorde lite teori. Är på repetitionsdelen nu där alla frågor jag inte klarat av kommer... Ni kan ju gissa hur många rätt av 70 jag fick där?

Må gott.

01 juni 2010

Officiellt sommar.... ?

Enligt almanackan är det 1 juni idag. Men tittar man ut känns det mer som mitten av oktober. Man blir rastlös och uttråkad när man är inne och inte riktigt kan vara ute och göra något.
Och idag blev det klart vad som fattas en... Hur kunde det gå så långt? All hjälp som kan fås tas tacksamt emot. För jag ska klara av detta, eller hur?

Sen ikväll kommer Brodden hit ett slag.

Idag är det 16dgr kvar till X
och
34dgr kvar till nya jobbet! Om jag längtar? Det kan ni ge er på!

Må gott.

31 maj 2010

Samtal

Körningen idag gick väldigt bra. Två små saker bara som egentligen inte är hela världen, men som jag ändå ska tänka på var väl det enda. Ja, det blev två motorstopp också. Men istället för att få panik som förr va det bara att vrida om nyckeln och köra vidare.
Så ja, det känns väldigt bra.
Fick gjort teori och har äntligen klarat den fas jag haft svårast för. Nu är det repetitionsfaserna kvar och läsa igenom böckerna så ska det säkert bli körkort så småningom.

För övrigt känner jag mig lite småkonstig. Tror det var igår jag plötsligt kände mig helt svag och orklös. Kanske är det någon sjukdom på G? Hoppas inte!
Idag är det också lite sisådär, för stunden. Men det går över igen.

Tänkte ringa polisen igen för att försöka få tag i pappas obduktionsrapport. Ringt i snart en timme. Men att dom är väldigt trevliga när man väl pratar med dom väger över.

Må gott.

30 maj 2010

Tråkigt

Idag är en riktig sitta-titta-på-tv-dag!