Aktuellt



Bazinga - I don´t care

09 januari 2010

Trött, trött, trött

Det är riktigt, riktigt illa att jag inte fick sovit tillräckligt föregående natt.
Kom i säng och fick se klart "Hairspray" sent, och lyckades därför inte somna förrän 1.30 - 2. Det var inte populärt när alarmen började ringa 6 imorse då. Klart snoozade jag en halvtimme innan ja gjorde mig klar och gick till jobb i isande kyla. Säga att det var omänskligt kallt är väl att underdriva...

7 timmar blev det på jobb. Fick en del gjort och när jag slutade stod Brodden utanför och väntade på mig snällt. Åkte iväg till Väla där det inte (!!!) inhandlades något från min sida. Blev iallafall lite mat då vi båda var hungriga. Och det var ju gott....
Gick en sväng till och innan vi lämnade själva Välacentret blev det dyr (men mycket god) fika.
Trodde att elektronikbutikerna hade öppet till 18, men dom hade redan stängt 17 så det smög sig tyvärr.

Att jag inte köpte den där tröjan på MQ ändå. Den kostade bara 75 kronor. Ja ni läste helt rätt! Ångrar mig kanske lite nu, eller nej, eller jo, eller jag vet inte...

Fick inte tag i någon bra sida med snygga mallar till bloggen. Finns det någon som vet var man kan få tag på det? Säg gärna ifrån i sådana fall.

08 januari 2010

Once I am movin´ I´m alright

Dagarna börjar dra ihop sig nu. Sista jobbedagen imorgon på en hel vecka. Egentligen är det inte klokt att jag ska jobba igen förrän nästa lördag.
Har fixat så jag inte missar första deltävlingen av Melodifestivalen! Nu är det bara fem lördagar kvar att rädda, hah.

På tisdag är det äntligen (?) dags för pappas begravning. Det är nu en hel månad sen vi fick det hemska samtalet att han hittats. En del är det dock kvar att göra innan nycklarna kan lämnas tillbaka. Men snart lär även urnsättningen (eller vad det heter) ske. Vet inte om jag ska närvara där eller ej... Får se.
Men när allt väl är över ska det bli så skönt att försöka släppa detta och gå vidare. Hoppas innerligt att detta år inte bjuder på sånahär "överraskningar", fick för mycket av den varan i fjol.

Fick ett brev igår från Folktandvården. "Jippie, tandläkarbesök" tänkte ju jag. Men icke. Det var bara information om att min försäkringsperiod kommer förlängas... Fick veta att min tandläkare gått i pension och att det nu därför dröjer innan man blir kallad?! Har inte varit där på över ett år.
På måndag om en vecka ska jag iallafall till farbror doktorn med magen. Ja hela jag ska dit men det är främst magen vi kommer prata om. På tal om det måste nya tabletter köpas ut. Har bara 18-19 stycken kvar. Bläää, dom kostar ju dyrt!

Och i februari beger jag mig till Lund och örondoktorn igen. Ringde häromdan och bokade tid. Det däremot är jag livrädd inför, ja jisses. Har hörseln försämrats ytterligare vet jag inte vad jag tar mig till. Kanske ännu en operation? Trist det inte bara går att lösa med en enkel hörapparat. Neeejdå, så illa har det varit att inte ens det hade hjälpt. Så när väl den dagen kommer hoppas jag någon vänlig själv hjälper mig hålla tummen.

Ska upp igen om 7 timmar, känner mig lite halvtrött bara. Borde sova men nja en film lockar mer. Började se "Hairspray" natten till idag så borde nästan se vidare på den.

Som sagt, är ledig en hel vecka sen. Ska jag kanske försöka få ut så mycket som möjligt av dessa dagar? Hade inte skadat. Får börja med att städa inför tisdag...

Må gott.

07 januari 2010

Ett inlägg i mängden

Idag har nog varit en av de snabbaste dagarna på väldigt, väldigt länge. Har inte hunnit blinka nästan innan mina 8 timmar på jobb var över... Nu sitter jag här, klockan har hunnit bli 19.36 och det börjar (kanske inte riktigt än men ändå) dra sig mot sovedags. Jisses, jisses. Ibland blir man rädd när tiden går så fort, man vill hinna med så mycket men hinner inte?

Gårdagen bestod inte av så mycket egentligen. Hade lite besök här på kvällen med Buzz, liiiiite Burnout och så även Kvarteret Skatan!
Vill spela lite bilspel nu med men giter verkligen inte, hehe. Har redan blivit för mycket av den varan...

Imorgon är det visst fredag igen, såvida man inte är helt ute och reser i dagarna. Blir lätt så nu när det varit "söndagar" var varannan dag.
Middagen idag blev mer lyckad än igår må jag säga. Då fick jag slänga allt, precis allt! Trist när man va så inställd på vad man skulle äta. Men inget att göra åt det.

06 januari 2010

Krying

Har ju inte varit allt för aktiv idag. Varit fortsatt förkyld o dåsig, men det får gå. De flesta åker på nått sånt skit vid denna tid på året.
Har hittat en himla rolig sida med historier från butiksvärlden om kunder som vill ha rätt men som inte har det, hahah vad roligt det är att läsa.

Om ett tag får jag lite besök här hemma. Tänkte spela Burnout faktiskt, har svurit en hel del själv åt det idag får jag erkänna... Tur som det är är det inte ett lånespel denna gång utan mitt alldeles egna, hah.

05 januari 2010

Sjuk

Åkte på lite sjuka igår som förvärrades under natten. Fy för satan vilken hemsk natt det varit. Har nog aldrig haft så ont i huvudet.

Sitter här rätt upp och ner i soffan och gör verkligen ingenting. Hatar vara sjuk...

04 januari 2010

Efterlysning

Är det någon som sett min svarta vinterjacka får ni gärna höra av er!
Har ångrat mig - vill nog ha den ändå!

03 januari 2010

Spöken?

Jag tror på fullt allvar att det spökar hemma hos mig. La mig sent inatt igen, tittade på "Stjärnor på slottet" till ungefär 2.10. Sen var jag nästan lika pigg som en mört efter det.
När klockan närmade sig 2.30 hörde jag något konstigt ljud. Blev så rädd där jag låg i sängen och försökte sova, det gick bara inte. Men långt om länge lyckades jag somna och vaknade inte igen förrän 11.01...

Tänkte äta lite frukost nu, strax cyklar jag till mamma för att tillsammans med henne göra stan lite mer osäker än den redan är (ska ut och köra, hehe).
Imorgon hade jag tänkt ringa och försöka boka tid till örondoktorn. Ska höra om dom har någon tid till mig, hehehe.

Må gott alla!

Kvällen

Förra inlägget skrev jag bara för att....hm ja jag vet inte riktigt. Brodden sa det så jag gjorde det helt enkelt!

Tidigare idag var jag som sagt uppe i lägenheten.
Nu på eftermiddan/kvällen blev det jobb för hela slanten. Fick även inbokat en filmkväll efter jobb med Brodden och Grahl som nyss åkt hem igen.
Skoj faktiskt, har varit på relativt bra humör idag och är inte så farligt trött. Blev lite glass och fruktcoktail, cola och lite godis. Det är trots allt lördag! Eller ja, det va lördag nu är det söndag men ja ni förstår.

Vad om händer senare idag beror nog helt och hållet på när jag vaknar. Kan hoppas att jag inte vaknar alldeles försent, för sånt gillas inte! Men risken är för stor för har börjat lägga mig alldeles på tok försent de senaste kvällarna...
En sak är säker. Jobb blir det iallafall imorgon eftermiddag igen.

På måndag blir jag barnvakt några timmar så sitter redan och försöker hitta på något skoj vi kan hitta på. Ena brorsdottern som kommer hit. Skoj!

Nej nu får det vara färdigt med bloggandet för denna stund. Återkommer när jag känner för det.

Må gott!