Aktuellt



Bazinga - I don´t care

01 oktober 2010

Irriterande

Finns inget mer irriterande än att ha bilar rätt i häcken när man kör. Visst frestar det att köra lite fortare, men jag är en som tänker hålla hastigheterna trots det.
Tänk om man plötsligt måste bromsa? Ja då får man en ovälkommen gäst i häcken. Oj vad den meningen kan misstolkas, eller det var bara jag? Haha. Få nu inte fel tankar om mig bara... är bara trött.

Har varit och tittat på bilar idag. Stod och dregglade lite smått vid en XC60 - som vanligt. Alltså jag hade kunnat göra vad som helst för en sån. Men det känns som att jag mer eller mindre bestämt mig för vilken bil jag vill ha. Nu återstår bara att hitta en bra sådan till ett vettigt pris och ett besök på banken innan jag slår till.

Inom en snar framtid kanske lite varmare höstkläder skulle införskaffats. Käns som det börjar bli dags för det nu. Man får se det från den ljusa sidan, vi går ju mot sommaren!

Må gott.

29 september 2010

Sjukdomar är skit

Har varit ledig idag. Rätt skönt. Speciellt med tanke på att det innebär sovmorgon, haha.
Det har ju varit en väldig fin dag idag vågar jag påstå även om det inte varit den allra varmaste. Men men, så är det med hösten. Var nyss iväg och handlade lite på Konsum och hade tagit på mig både halsduk och vantar. Men nu var det inte så farligt kallt bara för det... Kanske det blir en liten runda ikväll? Kan ju hoppas jag tar tag i det nu när jag sagt det till mig själv så många gånger.

Nu i ett par dagar har magen varit kass. Har haft ont och grejer ch den har varit allmänt skum. Måste vara min Chrons? Den har varit lugn ett bra tag så därför blir det extra jobbigt när den väl börjar spöka. Kanske börjar den bli orolig för det snart är dags att betala fullt pris för dess medicin igen? Haha, för den är inte billig....

Kan inte heller släppa tanken på bil. Har varit inställd på en XC60 tidigare (är det visserligen fortfarande) men har lyckats smälta att jag inte överhuvudtaget har råd med en. Nu är jag inne på V50 istället bara för det var den första bilen jag körde. Och dom är inte så farligt dyra heller. Sen ska det ju till lån och så och jag vet fortfarande inte hur mycket jag får ta i lån. När jag skulle ringa i eftermiddags såg jag att min bank stängde redan 15 så då var det försent. Får ta tag i det imorgon (!?). Hade helst velat ha en bil innan vintern.

Vet ni vad? Ikväll är det en riktigt bra tv-kväll. Det tycker vi om!

Må gott.

27 september 2010

Scheisse

Så fort jag satt mig på bussen från stationen, efter att ha slutat jobba så börja det värka i mina fötter och ben. Det blir så mycket gång och spring under en arbetsdag. Men ska inte gnälla. Man får ju fin muskulatur (inte för att jag inte redan har det som ni vet...).

Har inte varit jättemycket på hugget idag måste jag erkänna, det märkte dom på jobb. Vet ärligt talat inte varför. Kan bara vara det att jag sovit dåligt i helgen? Och att maten är lite sisådär? Väger ju numera bara 65kg. Visserligen åt jag en riktig festmåltid igårkväll! Tacos och sen lite kladdekaga till efterrätt - mums. Men idag har det varit lite värre med ätandet. Blev två mackor med smör till frukost och sen en banan till lunch.
Dock åt jag upp tacoresterna sen när jag kom hem, så det klarar sig!

Ja, man har det inte lätt. Men tar man sig lite nätt i kragen så ordnar sig allt. Och tagit mig i kragen, det vill jag lova att jag gjort!
Ett annat bekymmer jag har, haha, är hur det blir med mitt tv-tittande. När som nu kommer min digital tv att sluta fungera eftersom jag vägrade förlänga det. Det kostar en hel del och jag tittar i stort sett bara på de kanaler som man ändå har gratis.... Så det känns väldigt onödigt faktiskt. Har sagt nu ett tag att jag behöver en antennsladd, men gissa vad? Jag har inte köpt någon än. Så jag får väl sätta lite fräs på mig själv.
Har sett att Landskronahem har erbjudanden om digital tv som man kan ansöka om. Klart att jag blev lite småsugen då, men herregud - det kostar ju nästan mer än det jag redan betalar!? "Nja" får bli mitt svar tills vidare...

För övrigt har det varit en bra dag idag. Jobbat 6 timmar, imorgon blir det 4.5. Alldeles lagom!

Må gott.