Aktuellt



Bazinga - I don´t care

06 augusti 2010

TV-Licens

Räkningar blir man alltid lika "glad" av att få. Den räkning som ligger nästan lägst på min lista över rolig att få är tv-licensen. Självklart betalar jag den var tredje månad som man ska, men det känns inte som att man får bra tv för pengarna...

Tänkte strax äta lite glass. Sen om ett tag kör jag ut i Häljarp en sväng, blir inte borta länge för det ska jobbas imorgon.
Vet ni, nu är det mindre än 3 veckor kvar. Jag börjar bli nervös. Men detta kommer bli mycket bra. Det är jag övertygad om!

Uppdaterar mer nästa gång.

Må gott.

02 augusti 2010

Allting löser sig

Måndag, ny vecka! Underbart.
Sämre blev det inte heller av att det nu är officiellt - det blir Liseberg nästa vecka! Brodden, Jennie & Tess gör mig sällskap. Ska bli riktigt roligt.

Börjar bli trött på min hals. I fredags började den göra ont, sen gick det över. Igår morse kände jag lite till, men inget farligt. Sen blev den bra igen. Men nu börjar den igen. Gaaahh!

Må gott.

01 augusti 2010

Helgen

Då var denna helgen snart över. Fast dom brukar ju bara två dagar långa så det går rätt fort. Men inte ska man deppa för det, har faktiskt haft en bra helg.

Den inleddes med filmkväll med Brodden och Grahl hemma hos mig i fredags kväll. Brodden stannade lite längre så det blev totalt två filmer. En som inte var så mycket som jag glömt namnet på, haha, och en väldigt rolig vid namn "Old Dogs". Scenen där den ena klämmer sina händer var nog den roligaste!

Igår, lördag, lockade jag med mig Brodden på lite shoppingrunda. Jag hade verkligen bestämt mig för att shoppa loss.... men ni som känner mig lite bättre kanske vet hur det slutade? Haha, det blev inte så mycket. Men vi hann med att besöka både Nova Lund och Burlöv Center!
Senare på kvällen kom han in till mig igen och vi satte ihop byrån jag köpt på IKEA. Den står nu väldigt fint ute i hallen. Blev även en film som jag trodde skulle vara riktigt läskig, men som inte var så jättefarlig ändå. Agerade lite taxi till Jennie & Sara också under kvällen.

Och idag kom Brodden in till mig igen. Tycker synd om honom som får dras med mig, haha. Neeej då, det är nog en väldigt stor ära för honom. Eller hur?
Har satt upp hyllor som legat sen i vintras i fjol och lite speglar. Det är en riktig fröjd att komma in i hallen nu! Herrejisses, borde nästan börja ta inträde bara för att komma in i den? Nu är det bara nytt golv som behövs därute för att det ska bli riktigt bra.

Så ett jättetack till dig för all hjälp!!

Imorgon är det jobb igen, redan femte veckan!!?! Hur kan tiden gått så fort? Herregud. Men har man roligt så är det ju inte så konstigt.

Nu tänkte jag luta mig tillbaka (lite mer än jag redan gör) och kika lite tv.

Må gott!