Aktuellt



Bazinga - I don´t care

28 juli 2010

Theuer

Minsann och dag.
Dagen har varit lärorik. Var nere på utbildning på Jägersro i förmiddags. Arbetsdagen avslutades sedan med ett par timmar i min butik. Fick även schemat idag och det ser väldigt bra ut. Blir mycket jobb vilket jag bara är tacksam över, för det är ju det jag vill göra! Åhh vad detta är roligt. Ni anar inte.

Efter jobb körde jag och hämtade Brodden som jag lockat med mig till IKEA. Kände att jag behövde köpa hem ett par bra-att-ha-saker. Fick ett ryck och ville till IKEAt i Malmö också, så vi körde även dit. Är nöjd med mina inköp men sen var där ju en del annat jag också ville ha där mitt Joakim von Anka-jag satte stopp, haha.

Vad händer annars i veckan?
Imorgon blir det utbildning och därefter praktik i Helsingborg. Fredag blir det jobb på min butik för hela slanten, me like! Fredag kväll blir det lite Hamnfest med tre av mina nissar! Det gäller då alltså Brodden, Grahl & Jennie. Ska bli trevligt!
Och ja, det är väl vad jag har planerat.

Aja, tack till Brodden som stod ut med mitt velande idag... igen haha.

Nu tänker jag inte skriva mer, men tills nästa gång;

Må gott!

26 juli 2010

Theuer

Gokväll, gokväll.
Hur står det till med er alla? Bra hoppas jag. Med mig är det bara bra, är nästan helt 100% frisk och min ljuva (haha) stämma är i stort sett tillbaka.
Sitter och kikar "Lotta på Liseberg" på tv4. Det är såå mycket trevligare och folkligare än det som sänds från Skansen... det känns så stressigt och för mycket oftast.

Var faktiskt duktig nu i eftermiddags/kväll. Strimlade schnitzel som jag stekte, hällde sen på en massa matlagningsgrädde och kryddor så det blev lite sås. Till detta hade jag kokt nypotatis och morötter/ärtor. Jag kan ju! Och gott blev det.

Må gott.