Aktuellt



Bazinga - I don´t care

20 maj 2010

Svajigt

Är man på lite halvdåligt morgonhumör så är det som förintat efter en körlektion. Förstår man då hur bra man har det där?
Var halvt trött och lite sådär i förmiddags. Men det ändrade sig så fort man kom in i bilen. Har ju roligt varenda gång man är ute, precis som det ska vara!
Att körkortet är nära (som jag skrivit nu ett tag) känns verkligen. Får jag bara klart datorproven (som jag blev godkänd på två av idag) så är det ännu närmre. Woho! I sommar är det jag som ska ut och göra vägarna!

Bara för det har jag glömt vad mer jag tänkte skriva. Aja, det var säkert inget viktigt.

Må gott.

19 maj 2010

Nu är det allvar

Efter idag har jag verkligen börjat tänka på allvar.
Det går inte att ha det såhär längre om jag ska klara av allt. Måste börja tänka om för att det inte ska ta slut i förtid. Får jag hjälp på vägen, är jag tacksam... det underlättar.

Nu jäklar i det ska det bli bra!

16 maj 2010

Skojsigt

Igår umgicks jag med den bästa trion - Brodden, Grahl & Tess. Vi började med en underbart god måltid på Danny´s Corner. Blev fläskfilé med pommes och bearneisesås för min del.
Efteråt bar det av till bowlingen. Första rundan var verkligen inte min, men hämtade upp mig lite under den andra...hehe. Men roligt är det att spela hursomhelst!

När vi spelat klart körde vi hem till mig och hann knappt sätta oss förrän vi åkte och handlade lite godis att knapra på till filmen, "American History X" som vi kikade på. Tycker den är lika bra varje gång.

Idag blev det en shoppingtur till Väla med Brodden. Det händer inte ofta att man känner man handlat för lite - idag var dock en sån dag! För oss båda, haha. Men är säkert nöjd med det vi fick.

Så tack för dessa två dagar till er alla.

Nu tänkte jag plugga lite körkortsteori, börjar ju som sagt dra ihop sig nu!

Må gott.