Aktuellt



Bazinga - I don´t care

06 januari 2011

Så lite....

Ibland ska det inte mycket till för att förstöra en hel dag. En dag som denna trettondag då vill jag säga. Gick sedvanligt ut till bilen för att köra iväg till jobb. Tydligen är det ett riktigt nöt som kör och skottar på min gata härute. För all snö pressas in mot höger, alltså mot sidan där bilarna står. Så där stod bilen innanför en jäkla mur på runt en halvmeters höjd ungefär och hindrade mig från både det ena och andra. Men jag borstade av snön på bilen och tänkte banne mig klara mig över denna högen vilket jag inte gjorde utan fastnade halvvägs och rätt ut i gatan såklart. Tur var det att det inte kom någon som skulle förbi just då. Så jag fick ut och dra undan all jäkla snö från hjulen och sen in igen och gasa på för kung och fosterland och då kom jag äntligen ut. Och ja med andra ord var hela min dag förstörd just på grund utav detta. Gaah. Så folket har fått tagit mig för vad jag varit idag. Där var bara en som blev sur på mig men det tycker jag bara var roligt haha. Bara för du är min kompis! Eller hur?

Blev lite mcdonald´s efter jobb ikväll och nu kikar jag på det sista ur "Göta Kanal 3" som inte under några som helst omständigheter verkar slå tvåan som i sin tur inte slår den första som är den klart bästa.
Imorgon är jag ledig igen. Skönt med sovmorgon, längesen sist ju? Haha, skämt åsido.

Åh bestäm dig

Förstår inte vad det är min hals. Nu är det tredje dagen den bråkar med mig och den verkar inte riktigt veta vad den vill. Vaknade imorse... förlåt i förmiddags av att den gjorde mer ont än igår vilket bara fick mig att vilja byta ut den mot en ny. Nu har den lugnat ner sig lite igen men känns fortfarande tjock och konstig. Det var ett jäkla velande på den.

Hursomhelst sitter jag här nu och äter frukost och dricker apelsinjuice. Sen blir det jobb mellan 15-20 och ikväll får jag se vad som händer.
Får bli ett kort inlägg nu, vill ju äta!

05 januari 2011

Trettonafton

Måste vara förvirrad. Fick precis för mig att klockan var en timme mer än den egentligen är. Tyckte jag var lite sent ute med... ja inte vet jag. Men det är jag inte för klockan är inte efter 23, hon är bara lite efter 22 faktiskt. Hur intressant var nu detta att veta? Hm inte det minsta. Men så är det ju bara lite sådär ... allmänt.

For iväg till Ramlösa för att umgås med Johanna ett par timmar runt middagstid. Blev goda tacos, prat och promenad. Blev förtjust i parken som låg precis bakom, otroligt fint. Synd man inte har det här hemma också. Det enda i grön väg som ligger nära är den tråkiga gräsplanen härutanför. Ja sen finns ju Karlslundsparken också men den är väl inte den allra finaste... kanske.

Var duktig idag som ringt och bokat tid till örondoktorn. En månad fram i tiden fick jag tid och det är faktiskt inte så farligt. Blir då även hörseltest så får verkligen hålla tummarna att det inte blivit sämre, även om jag upplever det som så. Skit är det!
Ringde även till audionommottagningen för att förhöra mig om hörapparaten. Så jag ska dit på måndag eftermiddag med hörapparaten så får vi se hur det blir, om det blir en helt ny eller om den jag har kan lagas och vad det i så fall kan komma att kosta. Hoppas verkligen på det bästa.

Satt och kikade på farsen från Fredriksdal nyss med bla Eva Rydberg. Har skrattat så tårarna runnti nerför mina kinder. Hon är utan tvekan en av våra bästa komiker, otroligt bra och rolig. Så jag fick ett ryck och bokade tre biljetter till sommarens föreställning! På min födelsedag dessutom, hur bra är inte det? Så nu har jag även det att se fram emot i år.

Må gott.

04 januari 2011

Min tur

Nu är det banne mig min tur att beklaga mig.
Tror nämligen (igen) att jag börjar bli lite smådålig. Vaknade och kände att halsen kändes sådär konstig som den brukar göra innan det gör skitont och idag har det liksom hållt i sig. Inte att det gör ont men sådär lite allmänt skumt bara. Blev varm och konstig på jobb idag på sånt sätt man blir när man inte mår bra i kroppen. Hoppas inte att jag blir sjuk bara. Kommer ändå inte ligga nedbäddad hemma om det nu skulle bli så.
Mår illa gör jag också, och huvdvärk har jag. Illamåendet kan i och för sig bero på att jag är hungrig... Men ska faktiskt äta nu! Stinas örtkyckling och klyftpotatis. Får hoppas det blir gott.

03 januari 2011

Måste erkänna

Sa tidigare idag på jobb att jag "aldrig i livet" skulle titta på Året med Kungafamiljen som visats på tv nu ikväll. Men ja, nu blev det trots allt så att jag tittade på det. Inte hela dock, måste jag poängtera! Och ja det kanske var lite trevligt att titta på men det är inget som behöver komma ut.
Har ju varit sådär extremt trött i eftermiddag/kväll att jag beslöt mig för att inte orka göra mat. Då hade jag kanske varit tvungen att diska också och det hade tagit något över en timme att få maten klar jag bestämt mig för att äta. Tänkte äta kylling (Stinas örtkyckling) och pommes. Får bli imorgon eller kanske rentav på onsdag när jag är ledig, eller en annan dag i framtiden.
Tyckte att mamma kunde bjuda min bror på middag ikväll och så blev ju faktiskt fallet. Så jag tankade bilen och hämtade upp min bror och sen bar det av till Burger King på Ättekulla. Aningens långt att åka för att äta, men ibland så får man faktiskt!

Låt det snart bli varmt. Ser fram emot sommaren som en galning. Framförallt ser jag fram emot att kunna gå ute utan att bylta på sig en massa kläder, inte för att jag använder speciellt varma kläder nu, utan för att det är så skönt. Kunna njuta lite av att solen värmer en i ansiktet och känna en svag vind ... nu får jag sluta för snart blir jag deprimerad haha.

Kanske jag lyckas

Tredje dagen in på det nya året har jag redan börjat ta tag i lite av det jag lovat att förbättra. Fast detta kanske är en ny sak i och för sig, att kunna säga nej. Har alltid haft svårt att säga nej och alltid velat istället eller sagt ja till saker. Det är väldigt jobbigt, haha. Framförallt velandet för det går vissa på nerverna. Tur att fler är likadana då haha.
Jag kunde faktiskt säga nej idag. Även om det kändes lite dumt så kändes det samtidigt bra. Jag bestämmer själv vad jag vill, ingen annan. Bra jobbat *klapp på axeln*

Har sovit i två omgångar sen jag kom hem från jobb. La mig som vanligt i soffan med datorn i knäet och tvn igång. Pratade med Summe men somnade ifrån. Vilken trevlig chattkompis jag är då. Sen kunde jag inte vakna till ordentligt utan var mer eller mindre zombieaktig ett tag tills jag somnade om igen. Har nu varit vaken i närmre en timme men är inte direkt pigg. Vilken I-landsproblem.

Nu är jag faktiskt väldigt hungrig.

02 januari 2011

Gottehelg

Har inte hämtat mig efter chocken att jag faktiskt varit ute till 4. Det har liksom aldrig hänt tidigare. Halv 2 - 2 som senast, men inte 4. För vissa är det sent och för andra är det tidigt och för andra är det alldeles lagom. Men kul hade jag!

Jag är inte speciellt förtjust i dagar som denna. Jag mår inte bra av att bara ligga under täcket och titta på tv. Har ätit och ja känner ni mig vet ni vad jag har för tankar i den frågan. Usch det känns som man proppar i sig en massa och inte gör av med något vilket kommer få förödande konsekvenser. Det är säkert tvärtom egentligen men som sagt, ni känner mig haha.
Vilken tråkig dag denna söndagen förövrigt är. Det är verkligen inget roligt att se på på tv alls ikväll. Hur ska man då fördriva tiden? Låt mig bli tröttare sen, trots min tidigare tupplur idag, så jag kan somna gott inatt och vakna utvilad imorgon.

Må gott.

2011 - året då jag ska...

...bättra på självförtroendet
...ha roligt
...våga lite mer

Vad sägs om det som en start?