Aktuellt



Bazinga - I don´t care

12 november 2009

Förändring

Kunde inte sova inatt. Låg bara i sängen och inväntade eventuell fruktansvärd smärta i armen, illamående och feber...
Började känna litegrann i armen först efter 7 timmar, och idag har jag bara haft lite muskelvärk precis där jag fick sprutan.

Så det blev att gå upp 6 imorse, göra sig klar och sen cykla iväg till jobb.
Och vid 14 cyklade jag iväg snabbt för att vara barnvakt till brorsdöttrarna. Var en rolig eftermiddag med lite bus och lite kurragömma.

Nej nu ska jag ta och tvätta av min tumme lite så blir inget mer på bloggen.

Må gott!

Tidig morgon

Godmorgon!

Vaknade av mobillarmet som började tjuta vid 6. Har gjort mig iordning och kikat lite på nyheterna och ska om två minuter cykla iväg till jobb.
Har sovit lite sisådär inatt, men har väl varit mest utav oro. Känner mig annars som igår förutom lite småvärk i armen efter sprutan - men de hade jag räknat med.

I eftermiddag blir det barnpassning och sen ska jag hämta ny internetdosa som kommit!

Må gott.

11 november 2009

Dagen kom trots allt

Jag känner egentligen inte för att blogga, men måste ändå.
Har väl egentligen inte så mycket att berätta mer än att jag tagit vaccinet, och varit på teorikurs - så nu kan jag allt om bilen! Framförallt sådant som har med "under motorhuven" att göra. Så ask away...

Nu äter jag lasagnette för tredje (och sista) dagen på rad. Det var väldigt gott men kan samtidigt bli en liiiten aning tjatigt i längden.
Men vad vore en blogg utan lite gnäll? Det ni!

Fick brev idag, såg att ett var från Länsstyrelsen och tänkte "jaaaa, körtillståndet - äntligen". Men tji fick jag... Visade sig att dom skickat hem halva hälsodeklarationen för att jag glömt kryssa i TVÅ små rutor... Herregud! Så har fått skicka in det igen med förhoppning om att det går relativt fort innan jag får slutligt besked!

Nu får det vara slut. Må gott!

10 november 2009

Höstdepp

När det ringde på dörren strax efter 9 imorse rusade jag upp från sängen för att se vem det kunde vara. Såg två män stå där utanför med en spis, så det blev en snabb påklädning för att öppna. Tog inte många minuter förrän den nya var installerad och klar! Perfekt!

Som bekant velar jag fram och tillbaka som en galning. För en stund sedan var jag mer än 100 på att göra det, men nu är det snarare 50/50... Tänkte att kanske ge det en chans imorgon.

Skrev och gnällde om att mitt internet hänger sig för jämnan. Fick svar idag och det verkar som att min dosa där allt är inkopplat har någon typ av problem som dom inte lyckats lösa än... Men det ska skickas en ny till mig tack och lov så får man hoppas att problemen slutar.
Var lite irriterande innan när man efter 26 minuter suttit i telefonkö (men ännu inte kommit fram) och samtalet bryts...

Om en stund bär det av till jobb, imorgon gör jag kanske det och på torsdag fick jag svika Brodden med gymmandet för att passa mina brorsdöttrar istället.

Må gott.

08 november 2009

Helgen

Har som bekant varit hemma, sjukskriven, några dagar nu pga en rätt löjlig sak. Men bättre det än att man stöter till i onödan och allt blir skit igen.. Men på tisdag eller onsdag är jag tillbaka i arbetslivet!

Varför skriver jag nu tisdag eller onsdag? Sånt borde jag liksom ha
koll på tycker man?
Det är så att jag fick inbjudan till vaccinering tidigare i veckan, denna sker på tisdag. Har varit 100% anti detta tidigare då man inte jättegärna låter sig injiceras med ett oprövat medel som innehåller en massa skit.
Men efter lite prat med olika folk under fredagen så bestämde jag mig för att trots allt a sprutan. Men velig som man är (ja jag är velig om nu inte alla visste...) så har jag under helgen gått och funderat på vad som kan hända om man tar sprutan; nervskador vilket kan leda till tillfällig förlamning eller döden... Idag läste jag på en första sida i kvällsposten om en liten pojke som hamnat i koma efter sprutan?
Samtidigt som jag inte vill ta sprutan vill jag ju inte jättegärna risker att bli sjuk i flunsan? Åh vad detta är svårt...

Helgen har varit väldigt trevlig hur som helst. Senast för ett par timmar sen hade jag mina inredare på besök och har fått satt upp två hyllor med tillhörande lampor och tavlor. Hur bra är inte det? Långt om länge börjar det arta sig här hemma. Nästa projekt - hallen!

Imorgon bär det av till sköterskan på förmiddagen igen, ska även ringa och sen återstår det att se vad som händer...

Må gott!